Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Μακιγιάζ ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σας

Επιλέξτε το σωστό μακιγιάζ ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σας...














 





Μαύρα μαλλιά
 
Αποκαλύψτε τον μυστηριώδη και σέξι εαυτό σας τονίζοντας μόνο ένα χαρακτηριστικό του προσώπου χρησιμοποιώντας ψυχρά χρώματα.
Αν έχετε μαύρα μαλλιά δώστε έμφαση στα μάτια με smoky μακιγιάζ σε αποχρώσεις ανθρακί και βαθύ μπλε ενώ τα χείλη και τα ζυγωματικά σε απαλές αποχρώσεις του ροζ και ροζ μπεζ.
  • Απλώστε μια ανθρακί σκιά ματιών κατά μήκος του περιγράμματος του άνω και κάτω βλεφάρου, περάστε από πάνω μια σκιά σε βαθύ μπλε με μεταλλική υφή και ολοκληρώστε με 2 στρώσεις μάσκαρα.
  • Απλώστε μόνο στα μήλα ένα ρουζ σε απαλό ροζ με διακριτικές πέρλες για λάμψη.
  • Τα χείλη δεν πρέπει να αποσπούν την προσοχή από τα μάτια για το λόγω αυτό οι απαλές nude, ροζ ή ροδακινί αποχρώσεις είναι ότι πρέπει.
Κόκκινα μαλλιά
Τα μαλλιά σε αποχρώσεις του κόκκινου με τόνους του καφέ και του βερικοκί γλυκαίνουν την χροιά της επιδερμίδας, χωρίς να δημιουργούν μεγάλη αντίθεση.
Αν είσαστε από τις τυχερές με φυσικά καστανοκόκκινα ή πυρόξανθα τότε δοκιμάστε φωτεινά χρώματα με λαμπερές υφές σε πράσινο και μωβ στα μάτια και ζωντανά ροζ ή ροδακινί σε ζυγωματικά και χείλη.
  • Δημιουργήστε την τέλεια αντίθεση ανάμεσα στο ζεστό χρώμα των μαλλιών και τις ψυχρές αποχρώσεις του πράσινου στα μάτια σε όλο το κινητό βλέφαρο. Διαγράψτε το περίγραμμα με ένα έντονο καφέ μολύβι ματιών, ελαφρώς σβησμένο για να δώσετε βάθος στο βλέμμα. Ολοκληρώστε με 2 στρώσεις μαύρη μάσκαρα.
  • Τονίστε τα υπέροχα ζυγωματικά με ρουζ σε αποχρώσεις του ροδακινί ή ροζ.
  • Επιλέξτε ένα από τα δυο ή χείλη γυμνά σε ουδέτερες αποχρώσεις του απαλού ροζ και nude ή χείλη αισθησιακά και σέξι σε αποχρώσεις του κόκκινου και βαθύ πορτοκαλί.
Ξανθά μαλλιά
Τα ξανθά μαλλιά περιβάλλουν το πρόσωπο με φως οπότε παίξτε με την λάμψη του χρυσού και με στοιχεία που ιριδίζουν.
Άσχετα αν στο ξανθό σας χρώμα υπάρχουν τόνοι σε ζεστό μελί ή σε κρύο σταρένιο οι χρωματική παλέτα που αναδεικνύει τα υπέροχα ξανθά μαλλιά περιλαμβάνει αποχρώσεις του ροδακινί, ροζ, χρυσό και σαμπανιζέ.
  • Απλώστε στο άνω βλέφαρο, μέχρι το κόκαλο μια σκιά ματιών σε χρυσό του κεχριμπαριού ή στο χρώμα της σαμπάνιας. Για να δώσετε ένταση στα μάτια διαγράψτε το περίγραμμα με ένα καφέ eyeliner ή μολύβι ματιών και περάστε 2 στρώσεις μάσκαρα.
  • Μια δόση λάμψη υγείας στα ζυγωματικά θα φρεσκάρει όλο το πρόσωπο, απλώστε μερικές πινελιές σε μήλα και ζυγωματικά σε αποχρώσεις ροδακινί ή ροζ ρουζ.
  • Απλώστε στα χείλη λαμπερά lip gloss σε αποχρώσεις ροδακινί ή ροζ.
 
 Σκούρα καστανά μαλλιά
 
Τα σκούρα καστανά μαλλιά που πλαισιώνουν το πρόσωπο δημιουργούν τον ιδανικό καμβά για τολμηρά και έντονα χρώματα.
Οι μελαχρινές γυναίκες με πλούσιες έντονες αποχρώσεις του καφέ και του σοκολατί, μπορούν να δημιουργήσουν έντονα και σέξι μακιγιάζ χρησιμοποιώντας αποχρώσεις του δαμασκηνί, μπορντώ, κόκκινο καθώς και χρώματα των μετάλλων.
  • Δώστε ένταση στα μάτια σας χρησιμοποιώντας σκιές ματιών σε χρώματα των μετάλλων όπως bronze, χάλκινο (copper) ή χρυσό. Απλώστε τη σκιά ματιών σε όλο το κινητό βλέφαρο, διαγράψτε το περίγραμμα των ματιών στο άνω και κάτω βλέφαρο με μαύρο μολύβι και ολοκληρώστε με 2 στρώσεις μάσκαρα.
  • Απλώστε μερικές πινελιές bronzer με χρυσές πέρλες στα ζυγωματικά για νεανική λάμψη στο δέρμα.
  • Σε αυτό το μακιγιάζ πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα χείλη που κλέβουν την εντυπώσεις σε αποχρώσεις μπορντώ ή καφέ κόκκινο.
Καστανά μαλλιά

























Οι απαλές αποχρώσεις του καφέ από το χρώμα της καραμέλας μέχρι το καστανό από τη μια πλευρά προσφέρουν ένα σοφιστικέ – αυστηρό look από την άλλη όμως ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα χρώματα μακιγιάζ.
Επειδή το χρώμα των μαλλιών δεν είναι ούτε σκούρο αλλά ούτε και ξανθό, τα καστανά μαλλιά ταιριάζουν με όλα, με γήινα ουδέτερα αλλά και σκούρα – έντονα, με φωτεινές αποχρώσεις του κοραλλί, με παιχνιδιάρικες του ροζ και με πλούσιες αποχρώσεις του μπορντώ και μωβ.
  • Απλώστε τη σκιά ματιών σε όλο το κινητό βλέφαρο χωρίς όμως να ξεπεράσετε το κόκαλο, σε αποχρώσεις του μπεζ ή γκρι. Διαγράψτε το περίγραμμα με ένα σκούρο μπλε μολύβι ματιών ελαφρώς σβησμένο προς τα πάνω. Ολοκληρώστε με 2 στρώσεις μάσκαρα.
  • Δώστε λάμψη στα ζυγωματικά με απαλές πινελιές από σκούρο ροζ ή για περισσότερη ένταση τερακότα ρουζ.
  • Για να φέρετε σε ισορροπία το μακιγιάζ με το χρώμα των μαλλιών σας, απλώστε στα χείλη ένα κραγιόν με πλούσια υφή σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση του μπορντώ ή σε αποχρώσεις των μούρων.



Πηγή: jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...