Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Οι 9 πιο σέξι αποχρώσεις μαλλιών για ξανθιές...

Τα ξανθά μαλλιά ,κακά τα ψέμματα, χρειάζονται συνεχώς φροντίδα και συντήρηση. Θεραπείες με βαθυ-condition, toners,touch-ups... Σας δείχνουμε λοιπόν πως να διατηρήσετε το ξανθό χρώμα μαλλιών που θέλετε...























Ξανθό Βανίλιας
 

Αν θέλετε να γίνετε ξανθιά όπως η Michelle Williams, ετοιμαστείτε να κάνετε μια σημαντική δέσμευση. Σας συνιστούμε να κάνετε ενα touch-up στις ρίζες κάθε τρεις εβδομάδες. Ρωτήστε τον κολοριστ για ένα λαμπρερο χρυσαφί χρώμα με χλωμες ανταύγειες-και επειδή το ντεκαπάζ των μαλλιών είναι συχνά καταστροφικο, διατηρήστε τα μαλλιά σας κοντά για να μην έχετε προβληματα ψαλίδας.












Strawberry blonde (ελαφρια ροζ απόχρωση)


Ακόμα και οι γυναίκες με πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα μπορουν να υιοθετησουν τα μακριά ξανθά μαλλιά και να φαίνονται εντυπωσιακές-απλά κοιτάξτε την Emma Stone. Το τρικ είναι η επιλογή μιας απόχρωσης που θα προσθέσει ζεστασιά στο πρόσωπο, όπως αυτό το "ροζ" ξανθό. Έχει strawberry blonde  Undertones με χρυσες ανταύγειες. Για να το διατηρήσετε ζητήστε ενα strawberry τόνερ για χρήση μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτηριο. Αυτό θα καλύψει τα κενά όπου το χρώμα έχει ξεθωριάσει και θα κρατήσει απαλή την τρίχα.








Ροζ-χρυσό

Η marigold απόχρωση της Blake Lively
είναι τέλεια για τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο.Ο  Rona O'Connor, κολοριστ της Lively , αναμιγνύει αποχρώσεις χρυσού, μελιού και βερίκοκου για να δημιουργήσει αυτό το πολυδιάστατο χρώμα. Επίσης της κάνει ανταύγεις ivory χρώματος κοντά στο μέτωπο για να φωτίσει το πρόσωπό της. Επειδή τα lowlights είναι επιρρεπή στο ξεθώριασμα,να κάνετε συχνές μάσκες conditioning ,αγαπημένη μας η Goldwell Dual Senses Rich Repair 60-Second Treatment (αγαπημένη και των διασήμων).
 

Buttery Ξανθό


Ξανθιές με καφέ ή καστανά μάτια, όπως η Carrie Underwood, πρέπει να δημιουργήσουν διάσταση από τις ρίζες. Οποιο ειναι το χρώμα των πιο απαλών κηλίδων στα μάτια σας, αυτό θα πρέπει να είναι η βάση σας.Ζητήστε ένα γρήγορο
"base bump" για να ζεστανετε πρώτα τις ρίζες, και δοκιμάστε lowlights  καραμέλας ή μελιού για να  τονίσετε τα μάτια σας.













Μπαλαγιάζ(ανταύγειες που φαίνονται φυσικές)

Οι ανταύγειες  είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τις μελαχρινές να πειραματιστούν με το ξανθό. Δοκιμάστε την τεχνική, που ονομάζεται balayage,για να αποκτήσετε φυσικές ανταύγειες  σαν να έχουν ανοίξει τα μαλλιά σας φυσικά απο τον ήλιο.




















Το ξανθό της άμμου

  Ο συνδυασμός χρυσών  και ψυχρών highlight όπως εχει η Rachel McAdams είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσετε βάθος, και να αποκτήσετε το λαμπερό ξανθό που ποθείτε. Αυτο το χρώμα ταιριάζει σε οποιαδήποτε ηλικία, επειδή μπορεί να ζεστανει το δέρμα και επειδή μπορείτε να το προσαρμόσετε. Ζητήστε περισσότερες χρυσές ανταύγειες το χειμώνα, όταν το δέρμα τείνει να είναι πιο ανοιχτόχρωμο (όπως της McAdams). Στη συνέχεια, το καλοκαίριπροσθέστε ψυχρες ανταύγειες για να δημιουργήσετε αντίθεση με το θερμότερο τόνο του δέρματός σας. Να πηγαίνετε στο κομμωτήριο για την ανανέωση του χρώματος κάθε τέσσερις εβδομάδες,όχι παραπάνω.



Καραμελί ανταύγειες

Για τις γυναίκες με πιο σκούρους τόνους δέρματος, όπως η Keri Hilson,οι ξανθές ανταύγειες μπορεί να φωτίσουν πραγματικά το πρόσωπο. Απλά δεν πρέπει να ειναι πολύ φωτεινές. Αν η αντίθεση μεταξύ του δέρματος και των μαλλιών είναι πολύ έντονη, δεν είναι κολακευτικό.Αν έχετε σκούρα μάτια, κρατήστε μια ίντσα ή μισή ίντσα του φυσικού χρώματός σας στις ρίζες για  ισορροπία, και ζητήστε  καραμελί ανταύγειες, ανάλογα με τον τόνο του δέρματός σας (όσο πιο ανοιχτόχρωμο ειναι το δέρμα σας τόσο πιο ανοιχτή απόχρωση μαλλιών μπορείτε να επιλέξετε) .
 






Περίπου Ombre
  
Παραδόξως, η  χρυσαφένια απόχρωση της Gisele Bündchen δεν είναι το αποτέλεσμα του να επιλέγεις πιο ανοιχτές αποχρώσεις στα άκρα, αλλά να επιλέγεις πιο σκούρα απόχρωση στις ρίζες .Αυτό είναι ιδανικό για τις γυναίκες που μακραίνουν τα μαλλιά τους που εχουν ανταύγεις.Πείτε στον κόλοριστ σας να προσθέσει τέσσερις ή πέντε ίντσες falsh roots και να τις αναμείξει με τα πιο ανοιχτα άκρα σας. Αυτό θα βοηθήσει στο να καλύψετε την διαχωριστική γραμμή και είναι πιο ήπια διαδικασία σε ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.









Bronde(ξανθό+καστανό)
 
Το σκούρο ξανθό της Taylor Swift, σχεδόν καφέ απόχρωση, είναι τώρα το πιο περιζήτητο μεταξύ των διασήμων. Είναι το πιο φυσικό και το πιο δύσκολο look. Ζητήστε απο τον κολορίστ σας για μια σκούρα ash blonde βάση με απαλές ανταύγειες στα άκρα και γύρω από την κορυφή. Απλά μην στεναχωρηθείτε αν οι άνθρωποι σας θεωρούν μελαχρινή. Αυτη είναι σίγουρα η πιο σκοτεινή πλευρά του ξανθού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...