Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόσκληση σε γάμο; 10+1 ιδιαίτερα χτενίσματα για τέλεια μαλλιά!


Τα εντυπωσιακά χτενίσματα των διάσημων σταρ γίνονται αφορμή για να κερδίσεις τις εντυπώσεις στα λαμπερά events όλου του χρόνου...













 









1. Με πολύτιμα αξεσουάρ




Αν θες να δώσεις glam ύφος στην a la garçon σου κούπ στόλισε το επάνω μέρος του κεφαλιού σου με μια μεταλλική στέκα ή με μια κορδέλα με χρωματιστές πέτρες. Στην περίπτωση που δεν είχες χρόνο να πας κομμωτήριο ακολούθησε τη πρόταση της Jennifer Lawrence. Πιάσε τα μαλλιά σου σε μια αλογοουρά, τύλιξέ τα ελαφρά και με ένα λαστιχάκι με στρας ή ακόμα και με ένα μακρύ κολιέ στερέωσέ τα χαμηλά στον αυχένα, αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά.


2. Το Sleek Pony



Από τα πιο κομψά και εύκολα χτενίσματα που συστήνουμε ανεπιφύλακτα είναι η ολόισια, χαμηλή αλογοουρά της Gwyneth Paltrow. Τόσο απλή αλλά παράλληλα εκθαμβωτική, αποτελεί την ιδανική επιλογή για ίσια μαλλιά. Συμβουλή: Τα μαλλιά σας και ιδιαίτερα οι άκρες τους πρέπει να δείχνουν υγιής και λαμπερές.


3. Το Modern Retro




Τι πιο μοντέρνο από ένα ρετρό χτένισμα στα μεσαίου μήκους μαλλιά ή σε ένα καρέ από τις λαμπερές βάγκ της January Jones. Δημιούργησε τους κυματισμούς με το ειδικό ψαλίδι ξεκινώντας από την κορυφή του κεφαλιού. Συνδυάζετε τέλεια με κομψά φορέματα και έντονο κόκκινο κραγιόν.


4. Μισά-Μισά




Πολύ κολακευτικό χτένισμα που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου αλλά και το μήκος των μαλλιών. Για να φαίνεται πιο formal κάνε το όπως η Kate Middleton δίνονται πρώτα κίνηση στα μαλλιά σου τυλίγοντάς τα σε ρόλεϋ ή με το ειδικό ψαλίδι και στη συνέχεια στερέωσε με τσιμπιδάκια τις δύο ακριανές τούφες των μαλλιών σου ξεχωριστά αφήνοντας τα υπόλοιπα να πέφτουν στους ώμους και στην πλάτη σου.




5. Χαλαρός Κότσος


Ιδανικό χτένισμα για στράπλες ή φορέματα που αφήνουν ακάλυπτους του ώμους είναι το χαλαρό σινιόν που μοιάζει με πλούσιο κοντό καρέ όπως αυτό της Selena Gomez. Πιάσε τα μαλλιά σου σε μια χαλαρή αλογοουρά και γύρισε τις άκρες τους προς τα μέσα δημιουργώντας επιπλέον όγκο.

6. Μαλλιά με Όγκο

Αν είσαι λάτρης του όγκου προτίμησε το κότσο της Camilla Belle. Τα εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης και σταϊλινγκ για όγκο θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα αν έχεις λεπτά μαλλιά. Κρέπαρε όλο το κεφάλι, στην συνέχεια χτένισε ελαφρά τα μαλλιά σου προς τα πίσω και στερέωσέ τα με φουρκέτες.


7. Τα Σινιόν


Δοκίμασε ένα super sleek σινιόν όπως αυτό της Emily Blunt και συνδύασέ το με ένα ζευγάρι πολύτιμα σκουλαρίκια. Για τον εντυπωσιακό κότσο της Jennifer Lopez θα χρειαστείς αρκετό μήκος στα μαλλιά σου το οποίο αν δεν το έχεις πρόσθεσε μια ψεύτικη αλογοουρά από φυσική τρίχα στον ίδιο τόνο με το φυσικό σου. Δημιούργησε μια πλεξίδα και στιφογύρισέ την.


8. Πλούσια Κυματιστά


Από τα πιο γοητευτικά, λαμπερά και με κίνηση μαλλιά, αυτά της Olivia Palermo. Ένας αφρός για όγκο και ένα λάδι περιποίησης για θρέψη και λάμψη θα φανούν σωτήρια στη δημιουργία του χτενίσματος. Ιδανικό για να αναδείξεις πιο αυστηρά σύνολα όπως ένα κοστούμι.
 
 
 
9. On the Top


Νεανικό και στυλάτο το χτένισμα που επέλεξε η Scarlett Johansson. Κάνε μια πλεξούδα στο πλάι και στη συνέχεια στερέωσέ τη με τσιμπιδάκια γύρω από το κεφάλι. Ολοκλήρωσε ψεκάζοντας μια λακ για έντονο κράτημα.

10. Sexy Διαπλοκές


Μια απλή και εύκολη επιλογή είναι το look της Victoria Beckham. Πλέξε τα μαλλιά σου σε μια κλασική πλεξούδα στο πλάι. Για τέλειο αποτέλεσμα κρέπαρε ελαφρά το πάνω μέρος του κεφαλιού σου και άφησε μερικές τούφες να πέφτουν δεξιά και αριστερά στο πρόσωπό σου.

11. Κλασικό και αγαπημένο


Miss Bloom's favourite: Ο υπέροχος κότσος της Marion Cotillard με τον οποίο ανέδειξε την εκθαμβωτική haute couture Dior τουαλέτα της στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Το χτένισμά της ήταν μια δημιουργία του παγκόσμιου πρεσβευτή της Moroccanoil Robert Vetica, για τον οποίο θα χρειαστείς αρκετό κρεπάρισμα και οπωσδήποτε το σπρέι για μοναδική λάμψη και κράτημα Moroccanοil Luminous Hairspray (σε επιλεγμένα κομμωτήρια).

 

Πηγή: missbloom.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...