Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

SlimLipo: Λιποαναρρόφηση με laser

Η αυξανόμενη ζήτηση τις τελευταίες δεκαετίες για αρμονικότερες αναλογίες στο σώμα κυρίως, αλλά και στο πρόσωπο, είχε ως αποτέλεσμα να γίνεται πολλή έρευνα στον τομέα της λιποαναρρόφησης...















Με τα χρόνια έχουν ενσωματωθεί πολλές τεχνολογικές εξελίξεις, σε μια προσπάθεια να καταστεί η απομάκρυνση του ανεπιθύμητου λίπους ευκολότερη και λιγότερο επώδυνη. Η τελευταία και πιο εντυπωσιακή ονομάζεται SlimLipo. Πρόκειται για την καλύτερη έως τώρα εφαρμογή των laser στη λιποαναρρόφηση και έχει την έγκριση του FDA των ΗΠΑ.

Με τη νέα τεχνική της λιποαναρρόφησης με laser, η επέμβαση και η διαδικασία βελτιώνονται και αλλάζουν σε αρκετούς τομείς. Μπορούμε όμως να προσδιορίσουμε τα κυριότερα οφέλη στα εξής: το laser διαλύει επιλεκτικά το λίπος, σε αντίθεση με την κλασική λιποαναρρόφηση που είναι λιγότερο επιλεκτική και κλείνει τα αιμοφόρα αγγεία, άρα έχει λιγότερους μώλωπες (μελανιές). Επίσης, συσφίγγει (ενισχύει) το δέρμα, άρα αυτό καθίσταται λιγότερο χαλαρό μετά τη λιποαναρρόφηση.

Παράλληλα, λόγω της εξομάλυνσης που δημιουργεί το στοχοποιημένο «λιώσιμο» του λίπους, που είναι ακόμη ένα πλεονέκτημα του SLIMLipo, καλοί υποψήφιοι για την εν λόγω μέθοδο είναι επίσης άτομα που έχουν ήδη υποβληθεί σε λιποαναρρόφηση κι έχουν ανωμαλίες στο δέρμα. 








Πηγή: zougla.gr

 

1 σχόλιο:

  1. Η λιποαναρρόφηση με την χρήση ακτινών λέιζερ δεν έχει υιοθετηθεί από την διεθνή επιστημονική κοινότητα επειδή δεν έχουν αποδειχθεί τα πλεονεκτήματά της για τους ασθενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...