Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το make up tattoo!

Το μόνιμο μακιγιάζ έχει μπει για καλά στην ζωή μας. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά υπεύθυνο έργο που εφαρμόζεται από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό...
Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι μια τεχνική που εξυπηρετεί μια αλλαγή της εξωτερικής εικόνας και γενικότερα εξυπηρετεί αποκλειστικά αισθητικούς σκοπούς. Για τις περισσότερες γυναίκες αποτελεί την ιδανική λύση που τις απαλλάσσει από το καθημερινό μακιγιάζ. Σε άλλες γυναίκες είναι η μαγική λύση για να καλύψουν μια ανατομική ατέλεια τους.

Η αισθητική τελειοποίηση γίνεται με τη βοήθεια του μόνιμου μακιγιάζ. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε την αισθητικό την οποία θα σας εφαρμόσει την συγκεκριμένη τεχνική. Για αυτό τον λόγο καλό θα είναι να ζητήσετε ένα ραντεβού γνωριμίας ώστε να δείτε και να μιλήσετε από κοντά με τον άνθρωπο που θα διαθέσετε το πρόσωπό σας να δουλέψει επάνω του με βελόνες, και μάλιστα για κάτι που θα διαρκέσει τουλάχιστον 3 χρόνια, αλλά να δείτε και τον χώρο όπου θα γίνει η συνεδρία (tattoo).

Ο χώρος εργασίας πρέπει να είναι πεντακάθαρος όπως ένα tattoo studio. Η δερματοστιξία απαιτεί απόλυτη υγιεινή στον χώρο όπου εφαρμόζεται. Καλό θα ήταν να ζητήσετε φωτογραφίες της δουλειάς του, όπως επίσης και κάποιο τηλέφωνο πελάτισσας η οποία δεν θα είχε πρόβλημα να σας μιλήσει για τις εντυπώσεις της από το μόνιμο μακιγιάζ. Το καλύτερο, φυσικά, θα ήταν να μπορούσατε να δείτε ζωντανά κι από κοντά το αποτέλεσμα και όχι μόνο από φωτογραφίες.

Μπορείτε να ζητήσετε να κάνετε ένα δοκιμαστικό, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε, κατά προσέγγιση, για παράδειγμα το σχήμα φρυδιού που θα έχετε μετά την συνεδρία. Όταν φτάσετε στο σημείο να συζητήσετε για το κόστος, ρωτήστε αν η τιμή που σας δίνουν είναι τελική και περιλαμβάνει όσες συνεδρίες χρειαστούν για την ολοκλήρωση του αποτελέσματος.

Ρωτήστε πόσα χρόνια διαρκεί, διότι αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, και ένας από αυτούς είναι η ποιότητα χρωμάτων που χρησιμοποιεί το κάθε studio. Ρωτήστε επίσης πόσες συνεδρίες απαιτούνται για να ολοκληρωθεί αυτό που έχετε επιλέξει να κάνετε.

Συζητήστε την αντίδραση των χρωμάτων επάνω στο δέρμα και πως θα αποφύγετε ένα κόκκινο ή ένα πράσινο φρύδι. Για παράδειγμα, το μαύρο χρώμα στα φρύδια απαγορεύεται ρητώς ακόμα και αν είστε «κατράμι» σε μαλλιά και δέρμα. Φροντίστε να ενημερώσετε για αλλεργίες ή παθήσεις που ίσως έχετε. Σημαντικό εξίσου είναι να ζητήστε να σας δώσουν να δείτε την βελόνα που θα χρησιμοποιηθεί σε εσάς, όπως επίσης και το προστατευτικό της το οποίο έρχεται σε επαφή με το δέρμα σας. Πρέπει να είναι μιας χρήσης και σφραγισμένα.

Τέλος θυμηθείτε να ζητήστε τη διεθνή πιστοποίηση ISO για τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν επάνω και μέσα στο δέρμα σας, όπως επίσης και την πιστοποίηση του μηχανήματος που θα γίνει η εφαρμογή.Πηγή:  zougla.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...