Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ιδέες για Εντυπωσιακή Εμφάνιση στην Βάπτιση του Μωρού σας.

Η βάπτιση του παιδιού είναι μια από τις ωραιότερες και πιο συγκινητικές στιγμές στην ζωή μας μητέρας. Αν και  η προτεραιότητα για το σημαντικό αυτό γεγονός  είναι η οργάνωση για το μυστήριο της βάπτισης και την εκδήλωση μετά,  η εμφάνιση μας και ειδικότερα  η επιλογή του κατάλληλου φορέματος είναι κάτι που σίγουρα προβληματίζει, ευχάριστα βέβαια, όλες τις γυναίκες...














Σημαντικό είναι να διαλέξετε καλοραμένα ρούχα  και στυλιστικά  κοντα σε αυτό σε αυτό που υιοθετείτε γενικά στη ζωή σας.  Σίγουρα θα χρειαστείτε αρκετές βόλτες στην αγορά μέχρι να καταλήξετε στο σύνολο που θα κλέψει την καρδιά σας και θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα γεμάτη αυτοπεποίθηση.
Για ιδέες και έμπνευση ετοίμασα μια συλλογή με 10 διαφορετικές στυλιστικά προτάσεις που πιστεύω πως είναι κατάλληλες για αυτήν την υπέροχη στιγμή.
1η Πρόταση
Λαμπερό  φόρεμα με πούλιες στο ντεκολτέ αλλά ταυτόχρονο απλό  σε χυτή γραμμή τέλειο για να καλύψουμε και την κοιλίτσα που μπορεί να επιμένει ακόμα μετά την γέννα. Συνδυάζετε υπέροχα  με εντυπωσιακά αξεσουάρ για πραγματικά μια λαμπερή εμφάνιση.




Τα βασικά κομμάτια










Πρόταση 2η
Για ξεχωριστή και ρομαντική εμφάνιση μπορείτε να επιλέξετε ένα φόρεμα σε vintage look όπως αυτό της εικόνας. Τονίζει το μπούστο και επίσης κρυβει τα μερικά επιπλέον κιλά στην περιοχή της περιφέρεια και κοιλιάς.
Τα βασικά κομμάτια






Πρόταση 3η
Για λαμπερή  και πολύ θηλυκή  εμφάνιση διαλέξτε ένα εφαρμοστό φόρεμα με ένα ώμο. Βασική προυπόθεση η αρμονική σιλουέτα χωρίς περιττά κιλά.
Τα βασικά κομμάτια











 Πρόταση 4η
Απλό πολύ κομψό στραπλες φόρεμα που αγκαλιάζει όμορφα το σώμα. Ιδανικό για όσες θέλουν ένα διακριτικό σέξι  look.  Οι πτυχώσεις στα πλαινά καμουφλάρουν κάποια ελαφρως παραπανισια κιλά και οι καμπύλες αναδυκνείονται όμορφα. Για να δείξει όμορφα αυτό το στυλ είναι απαραίτητο η πολύ καλή ποιότητα υφάσματος και ραφή.
Τα βασικά κομμάτια




 Πρόταση 5η
Ακόμα μια πρόταση σε στραπλες φόρεμα αλλά σε άνετη ριχτή γραμμή αυτή την φορά σε περίπτωση που θέλετε κάτι πιο άνετο και όχι τόσο εφαρμοστό. Αυτό το στυλ είναι πολύ όμορφο,  θηλυκό και δίνει μια ανάλαφρη νεανική νότα στην εμφάνισή σας. 
Τα βασικά κομμάτια

Πρόταση 6η
Εάν συνήθως  προτιμάτε τον συνδυασμό μπλούζα φούστα φροντίστε να επιλέξετε το ένα από τα δυο κομμάτια να είναι απλό ενώ το άλλο πιο εντυπωσιακό με κάποιο  ιδιαίτερο print η στυλ. Για ασφαλή επιλογή φροντίστε τα δυο κομμάτια να ανήκουν χρωματικά στην ίδια οικογένεια χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάποια πετυχημένη αντίθεση εάν το θέλετε.  
Τα βασικά κομμάτια




 Πρόταση 7η
Ακόμα μια πρόταση με μπλούζα-φούστα,  με πιο ρομαντική διάθεση και πολύ ιδιαίτερο σχέδιο στην φούστα. Η σατέν μπλούζα ολοκληρώνει όμορφα το σύνολο και είναι πάντοτε μια πολύ καλή επιλογή για ιδιαίτερες εμφανίσεις.
Τα βασικά κομμάτια




 Πρόταση 8η
Πολύ καλή επιλογή για να αναδείξετε   ένα πλούσιο ντεκολτέ και να καλύψετε ταυτόχρονα μερικά έξτρα  κιλά. Ιδανικό για τις μητέρες που θηλάζουν ακόμα. Μια μπλούζα ή φόρεμα που καλύπτει πλήρως το ντεκολτέ σε αυτήν την περίπτωση δίνει την αίσθηση των παραπανίσιων κιλών και όγκου στο επάνω μέρος του σώματος. Ένα ομορφο κόψιμο στο ντεκολτέ είναι προτιμότερο και δίνει πιο θηλυκή εμφάνιση.
Τα βασικά κομμάτια




 Πρόταση 9η
Φροντίστε να επιλέξετε ένα χρώμα που ξέρετε ότι σας κολακεύει και όταν το φοράτε σας κάνουν τα περισσότερα κομπλιμέντα ………
Τα βασικά κομμάτια



 Πρόταση 10η
Τέλος για όσες θέλετε μια έξτρα Glamorous εμφάνιση ένα μακρύ χυτό φόρεμα είναι η τέλεια επιλογή. Οι μάξι τουαλέτες επιπλέον προσθέτουν ύψος και κρύβουν κιλά και είναι μια πολύ καλή επιλογή για τέτοιες εκδηλώσεις. Αποφύγετε όμως τα περίτεχνα σχέδια και τα φορτωμένα φορέματα γιατί το αποτέλεσμα θα δείχνει υπερβολικό!
 Τα βασικά κομμάτια




 Μερικές ακόμα ιδέες για….
 1. Σικ συνδυασμός σε άσπρο-μαύρο









 2. Νεανικό και /ή διακριτικά σέξι look




 3. Για τις λάτρεις του λευκού





 4. Μάξι τουαλέτα για εντυπωσιακή /glamorous εμφάνιση

strapless-ombre-prom-dresses












Πηγή:e-gynaika.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...