Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ποιες αρωματικές νότες έλκουν τους άντρες;

Δεν είναι τυχαίο ότι σε πολλά σποτ γυναικείων αρωμάτων υπάρχει πάντα ένας άντρας που έλκεται από αυτό...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όταν μιλάμε για άντρες και ειδικά για ραντεβού με έναν άντρα αρχίζει ο πανικός…μακιγιάζ, μαλλιά, νύχια, αποτρίχωση, ρούχα, αξεσουάρ και πολλά άλλα, ξεχνώντας πολλές φορές την ερωτική δύναμη του αρώματος.

Γνωρίζετε ότι ο άντρας έλκεται κυρίως από το άρωμα της γυναίκας; Οποιοδήποτε και αν είναι το άρωμα αυτό φτηνό ή ακριβό οι αρωματικές νότες που έχετε επιλέξει παίζουν καθοριστικό ρόλο στη συνολική σας εικόνα. Αυτό βέβαια ισχύει και για εκείνους αλλά περί αυτού μιλάμε αργότερα…

Κάθε άντρας έχει το δικό του προσωπικό γούστο, όμως σε ένα μικρό στατιστικό δείγμα που κάναμε, σημειώσαμε την πλειοψηφία των προτιμήσεων.

• Δεν τους αρέσουν τα βαριά και έντονα άρωματα. Μάλλον ζαλίζονται από τα πολλά και έντονα αιθέρια έλαια. Προτιμήστε αρώματα με λίγες νότες ώστε το άρωμα να βγαίνει καθαρό.

• Τους αρέσει ένα απαλό άρωμα που αφήνει sexy αίσθηση. Τα αρώματα από εξωτικά φρούτα και λουλούδια έχουν  πολλές φορές ελαφρώς γλυκό άρωμα τα θεωρούν εθιστικά! Παρόμοια αρώματα είναι αυτά που περιέχουν βανίλια, μάγκο, καρύδα, αβοκάντο, ορχιδέα, καραμέλα και μπισκότο.

• Έχουν αδυναμία στο φρέσκο άρωμα καθαριότητας. Το φυσικό άρωμα της γυναίκας που μόλις βγήκε από το ντους και τα φρεσκολουσμένα μαλλιά τραβούν το ενδιαφέρον τους.

• Τους αρέσουν τα δροσερά άρωματα. Τα φρούτα κυρίως τα εσπεριδοειδή και τα λευκά άνθη σαγηνεύουν. Παρόμοια αρώματα είναι αυτά που περιέχουν νότες από γκρέιπφρουτ, κίτρο, νερολί, γιασεμί.

Κάντε και εσείς μια έρευνα, ρωτήστε το αγόρι ή τον σύντροφο σας ποιο άρωμα του αρέσει. Θα εκπλαγείτε με τις απαντήσεις!
Mερικά φρέσκια καλοκαιρινά αρώματα να δοκιμάσετε:



Do Son, Dipthyque. Στα καταστήματα Beautymind.   

Pink Bouquet, Moschino  

Nέες κολώνιες της L' Occitane en Provence

Flower Bomb, Viktor & Rοlf

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:jenny.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...