Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Make up tricks για γεμάτα πρόσωπα

Οι γυναίκες με γεμάτο πρόσωπο συνήθως στερούνται από γωνίες, αλλά όχι και από λύσεις, αφού υπάρχουν κάποια make up tricks που μπορούν να σας βοηθήσουν να τις δημιουργήσετε και να αποκτήσετε το θεληματικό πηγούνι που επιθυμούσατε ή να τραβήξετε την προσοχή σε άλλα σημεία του προσώπου σας...










Καταρχήν, ένας πολύ εύκολος τρόπος είναι να αναδείξετε τα χείλη σας περισσότερο, φορώντας ένα έντονο κραγιόν στο χρώμα του βατόμουρου. Με αυτόν τον τρόπο τα βλέμματα θα στραφούν στα χείλη σας και όχι στα γεμάτα ζυγωματικά σας. Εξάλλου, τα έντονα χείλη είναι πολύ της μόδας αυτή την εποχή και συνδυάζονται υπέροχα με ένα nude μακιγιάζ με eyeliner και γήινες αποχρώσεις σκιών, οι οποίες έχουν την τάση να τραβούν το ενδιαφέρον στα μάτια και να αναδεικνύουν το χρώμα τους. 

Ένα ακόμη απλό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε το ρουζ στις γωνίες που διαθέτετε, έτσι ώστε να τις τονίσετε περισσότερο. Τα σημεία αυτά είναι δεξιά και αριστερά από το μέτωπο, το πηγούνι, τα μάγουλα και η μύτη.

Επίσης, ένα πολύ καλό τρικ είναι η χρήση δύο διαφορετικών αποχρώσεων make up, μία πιο ανοιχτή και μία πιο σκούρα. Βάλτε λοιπόν το ανοιχτόχρωμο στο πηγούνι, τη μύτη, το μέτωπο και κάτω από τα μάτια και το σκούρο στις υπόλοιπες περιοχές του προσώπου. Με αυτό τον τρόπο θα κάνετε σκιές, οι οποίες θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση των περισσότερων γωνιών.

Τέλος, αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, καλό θα ήταν να δώσετε ένα τοξωτό σχήμα στα φρύδια σας. Όσο μεγαλύτερη η γωνία του τόξου, τόσο πιο αδύνατο δείχνει το πρόσωπο.









Πηγή:beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...