Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Girls night out! Τί φοράνε οι ελληνίδες stars στις βραδινές τους εξόδους;

Για μια στυλιστικά πετυχημένη βραδινή έξοδο δεν χρειάζονται υπερβολές αλλά πρωτότυπες ιδέες που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Τι θα έλεγες λοιπόν να δούμε μερικές από αυτές όπως τις εφάρμοσαν οι πιο καλοντυμένες ελληνίδες stars;










 







Δες τις επιλογές των Δέσποινα Βανδή, Μαίρη Συνατσάκη, Τάμτα, Νάντια Μπουλέ, Κρύσταλία, Σάσα Σταμάτη



 Δέσποινα Βανδη:



Η ολόσωμη φόρμα αποτελεί την τέλεια εναλλακτική αν έχεις βαρεθεί το μικρό μαύρο σου φόρεμα και το συνδυασμό τζιν – sexy t-shirt – μυτερές γόβες για τις βραδινές σου εξόδους. Για να κερδίσεις όλους τους πόντους στυλ που μπορεί να προσφέρει το συγκεκριμένο fashion item φρόντισε να διαλέξεις μια ιδιαίτερη απόχρωση (το πράσινο είναι ό,τι πρέπει) και να το συνδυάσεις με ένα statement κομμάτι, όπως το γούνινο γιλέκο.

Κρυσταλία:



Το μαύρο φόρεμα είναι πάντα βασικός παίκτης στο βραδινό ντύσιμο. Αν όμως έχεις εξαντλήσει κάθε πιθανό συνδυασμό θέλεις να δώσεις ένα ενδιαφέρον twist στο σύνολό σου μπορείς:
Α. Να εφαρμόσεις τον συνδυασμό μαύρο – μπλε (ναι, ταιριάζει!)
Β. Να κρατήσεις ένα statement clutch.

Μαίρη Συνατσάκη:


Φέτος δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μην αντικαταστήσεις την απλή μαύρη φούστα σου με τη δερμάτινη εκδοχή της. Για να την συνδυάσεις σωστά όπως αποδεικνύει η Μαίρη αρκεί ένα λευκό top και ένα ζευγάρι γόβες σε έντονη απόχρωση (φούξια / κόκκινες / κοραλί ό,τι σου αρέσει. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο).


Νάντια Μπουλέ:



Αν κάθε σεζόν θέλεις να ακολουθείς την πιο hot τάση που αναδύεται, φέτος θα πρέπει σίγουρα να επενδύσεις σε ένα μπορντό φόρεμα. Το “burgundy” ταιριάζει τέλεια σε κάθε βραδινή εμφάνιση και δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου από άποψη συνδυασμού. Αντίθετα, θα δώσει νέα πνοή στα μαύρα αξεσουάρ σου. H Νάντια το συνδύασε με γκρι γόβες και δεν βγήκε χαμένη!

Σάσα Σταμάτη:


Kαι όμως, το παντελόνι με τα prints μπορεί να αποτελέσει την τέλεια night-out επιλογή. Μπορείς να επιλέξεις όποια εκδοχή του θέλεις (η Σάσα επέλεξε κόκκινο και με animal print) και να το συνδυάσεις με ένα απλό λευκό top και ένα ζευγάρι ankle booties. Όπως κάθε ιδιαίτερο κομμάτι δεν χρειάζεται πολλές προσθήκες για να ξεχωρίσει.

Τάμτα:


Η Τάμτα είναι πάντα τολμηρή όσον αφορά στις στυλιστικές της επιλογές. Γι αυτή της την εμφάνιση επιστράτευσε μια σειρά από βασικά κομμάτια (φούστα, πουκάμισο, ankle booties) και τα συνδύασε έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα statement βραδινό look. Μπορεί να μην πρόκειται για ένα κλασικό night-out σύνολο, αλλά έχει και αυτό τη γοητεία του, δεν συμφωνείς;

  







Πηγή:missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...