Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Μάσκα σώματος με άργιλο κατά της κυτταρίτιδας

Ο αιώνιος εχθρός των γυναικών, που ακούει στο όνομα «Κυτταρίτιδα», μπορεί να γίνει παρελθόν χάρη στις θαυματουργές ιδιότητες μιας μάσκας σώματος από λάσπη αργίλου...














Πιο συγκεκριμένα, η άργιλος και η κανέλα καθαρίζουν το δέρμα και βοηθούν στην καλή κυκλοφορία του αίματος, καίγοντας παράλληλα τα λίπη. Επιπλέον, το αιθέριο έλαιο του πεύκου ξεκουράζει τους μυς, τους τονώνει και δρα τόσο εναντίον της κυτταρίτιδας όσο και των ραγάδων.
  • Θα χρειαστείτε:
- 8 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο πεύκου
- 3 γεμάτες κουταλιές της σούπας πράσινη άργιλο σε σκόνη
- 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα

  • Τρόπος παρασκευής:
Πάρτε ένα μπολ ή καλύτερα κατευθείαν ένα βαζάκι και ρίξτε μέσα όλα τα υλικά. Ανακατέψτε τα πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν και να πάρετε μια παχύρρευστη λάσπη. Η μάσκα σας είναι έτοιμη. Μπορείτε να τη διατηρήσετε μέσα στο βαζάκι, στο μπάνιο σας μέχρι να αδειάσει.
  • Τρόπος εφαρμογής:
Την ώρα που θα μπείτε να κάνετε το μπανάκι σας, κάντε αρχικά μια μικρή απολέπιση με το σφουγγάρι ή την λούφα σας και στη συνέχεια πλυθείτε κανονικά με το σαπούνι ή το αφρόλουτρο σας.
Έπειτα, σε βρεγμένο καθαρό σώμα και έχοντας διώξει τα νεκρά κύτταρα, πάρτε μια μικρή ποσότητα από τη λάσπη και κάντε απαλό μασάζ με ανοδικές κινήσεις. Συνεχίστε το μασάζ μέχρι να εξαφανιστεί σχεδόν τελείως η λάσπη, έτσι ώστε να απορροφηθεί από την επιδερμίδα σας το μεγαλύτερο μέρος του μείγματος. Τέλος, ξεπλυθείτε με χλιαρό νερό και σκουπιστείτε.
Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και μετά από 20 μέρες θα διαπιστώσετε πως το δέρμα σας θα έχει γίνει αγνώριστο.









Πηγή:beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...