Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ζώδια 2013: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Το 2013 η κίνηση από πλευράς πλανητών θα είναι μεγάλη! Ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας παλεύουν χωρίς οίκτο. Ο νικητής, ΕΣΕΙΣ! Μια νέα ανάσα, μια αίσθηση ελευθερίας. Κάποιες πετυχημένες αναταράξεις θα διασχίσουν αυτή τη χρονιά των μετασχηματισμών και θα αποκαλύψουμε έναν όμορφο και καθαρό ορίζοντα...










 













 

Η χρονιά 2013 θα είναι αυτή των μεταμορφώσεων σε όλες τις πτυχές της ζωής μας!




ΚΡΙΟΣ

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

Αγαπάς την αλλαγή; Δεν θα απογοητευτείς. Έρχεται, με τις πολλές αναταράξεις της, τα κενά αέρος και τις ακροβασίες. Ο ερχομός του Πλούτωνα και του Ουρανού θα συντρίψει τη σιγουριά και τις ανέσεις σου. Νέες επιλογές στην καριέρα, νέα σχέδια, νέες ιδέες θα υλοποιηθούν. Το πεπρωμένο σου είναι πλέον στα χέρια σου. Μην τα παρατάς. Ακόμα και αν η τιμή που θα πληρώσεις γι’ αυτήν την νέα σου ελευθερία είναι εξωφρενική – αφορά κυρίως τις γεννημένες το πρώτο δεκαήμερο. Τέλος η σιγουριά του λιμανιού-είσαι πλέον μεσοπέλαγα και πρέπει να παλέψεις παρ’ όλους τους ανέμους. Να επιμείνεις. Η κρουαζιέρα θα έχει ταραχές, βίαιους αέρηδες και ριζοσπαστικές αμφισβητήσεις. Όμως, στο τέλος του ταξιδιού θα έχεις κατακτήσει ένα νέο λιμάνι, ένα νέο σπίτι και θα έχεις αποκτήσει νέες συνήθειες. Οι ορίζοντές σου διευρύνονται με το Δία στους Διδύμους μέχρι τον Ιούνιο και οι σχέσεις σου με τα κοντινά σου πρόσωπα γίνονται πιο αρμονικές. Από το καλοκαίρι και μέχρι το τέλος του χρόνου που θα έχεις συνηθίσει τη νέα σου πραγματικότητα, θα δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην οικογένειά σου. Μπορεί να αποφασίσεις ένα γάμο ή να κάνεις ένα μωρό.

ΕΡΩΤΑΣ
Με τη μεγάλη σου δύναμη και την νέα σου προσωπικότητα, τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Την άνοιξη, το σεξαπίλ σου θα είναι στην κορυφή και αν είσαι σε ετοιμότητα, θα συναντήσεις τον άντρα της ζωής σου. Ένα πάθος μπορεί να σε εξιτάρει στο τέλος του καλοκαιριού ή στις αρχές Οκτωβρίου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Καινοτόμησε, γίνε εφευρετική, δημιούργησε, μη φοβάσαι τίποτα!


ΤΑΥΡΟΣ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ

Αυτά τα 14 χρόνια που πέρασαν, ήσουν ακόμα δεμένη με τον ομφάλιο λώρο, ήσουν σε πλήρη ενδοσκόπηση και επιτέλους ανακάλυψες ποια είσαι. Θα έρθει ο καιρός που θα περάσεις σε άλλα πράγματα και θα πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα. Βγες από το κέλυφός σου και σπάσε τους καθρέφτες. Το παιδί πρέπει να δεχτεί να γίνει έφηβη και μια μέρα να μεταμορφωθεί σε γυναίκα. Η ζωή δεν είναι πάντα ευχαρίστηση και απόλαυση και δεν είναι λύση να αποφεύγεις τις μάχες. Πρέπει να μάθεις να παλεύεις και να αποκαλύπτεις. Προσοχή, υπάρχει κίνδυνος οι ερωτικές σου σχέσεις, οι φιλικές ή οι επαγγελματικές να υποστούν τις συνέπειες. Μπορεί να συμβεί το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Αλλά ακόμα και το χειρότερο είναι καλύτερο από τη στασιμότητα, όχι; Ίσως προκύψει ένας καλός γάμος-κυρίως για τις γεννημένες το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο-ή ένας χωρισμός. Το γεγονός ότι δέχεσαι επιτέλους να ενηλικιωθείς μπορεί να φέρει ανατροπές με κάποια κοντινά σου πρόσωπα. Προσοχή λοιπόν. Με τον Πλούτωνα, ο οποίος δεν σ’αφήνει να πιάσεις πάτο, θα αρχίσεις τις έρευνες για νέες αλήθειες. Ο Δίας θα σε στηρίξει μέχρι τον Ιούνιο και θα κάνεις μια καλύτερη διαχείριση στα περιουσιακά σου. Να του έχεις εμπιστοσύνη.

ΕΡΩΤΑΣ
Ο έρωτας θα σου γυρίσει την πλάτη τον Απρίλιο και το Μάιο. Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείς αφού επιστρέφει αρχές Αυγούστου! Το φθινόπωρο θα λάμπεις. Κάνε υπομονή και άνοιξε τα μάτια σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Βρες τη δίκαιη ισορροπία ανάμεσα στην δέσμευση και το χωρισμό για να τα καταφέρεις.


ΔΙΔΥΜΟΣ

ΟΡΜΑ!

Μη το χάσεις, το 2013 είναι η χρονιά σου. Δεν τίθεται θέμα να τεμπελιάσεις, να χρονοτριβείς, να αναλύεις τις καταστάσεις, να βλέπεις την καλή ή την άσχημη πλευρά. Όρμα. Ο Ουρανός σου ανοίγει μεγάλες πόρτες και φέρνει νέες προοπτικές. Είναι η στιγμή να λανσάρεις νέα σχέδια, να αλλάξεις δουλειά και να ξαναβρείς την ελευθερία σου. Κάνε νοικοκύρεμα. Ο Δίας, η τύχη, θα σε βοηθήσει μέχρι τον Ιούνιο να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σου θα σε κάνουν να βλέπεις την ζωή ωραία. Μην διστάζεις πια! Φόρα τα παπούτσια του πρωταθλητή. Φύγε στην περιπέτεια. Ταξίδεψε. Ζήσε νέες εμπλουτισμένες εμπειρίες. Η ζωή θα είναι συναρπαστική, τονωτική, υπέροχη. Βλέποντας την κατάσταση που αντιμετωπίζεις, διατήρησε τη δύναμη και τη ζωτικότητά σου και μην φορτώνεσαι στους ώμους σου πολλές υπευθυνότητες. Το δεύτερο μισό του χρόνου θα ασχοληθείς με το σώμα σου: μια θεϊκή σιλουέτα επιβάλλεται. Όλα θα παιχτούν τον Ιούλιο. Περισσότεροι πόροι, επομένως μεγαλύτερη ασφάλεια και γοητεία. Ο Κρόνος σου κάνει πολλά δώρα. Από την άνοιξη, θα αρχίσεις να βλέπεις με άλλο μάτι αυτά που αξίζουν στη ζωή και θα βάλεις νέες προτεραιότητες.

ΕΡΩΤΑΣ
Ο έρωτας δεν σε εγκαταλείπει. Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο η γοητεία σου θα είναι στην κορυφή. Ένα πάθος θα μπορούσε να σε ταξιδέψει στο τέλος του χρόνου!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Η νιρβάνα είναι το κλειδί με τον όρο να μην σκορπίζεσαι πια, να είσαι σαφής και να κάνεις επαναπροσδιορισμούς.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Τέλος οι αναμονές. Ξέρεις επιτέλους ποια είσαι. Τελειώνει ένας κύκλος 12 ετών που δεν ήταν πάντα συνώνυμος της ευχαρίστησης. Ήρθε η στιγμή να δεις που βαδίζεις. Μην καθυστερείς. Τον Ιούνιο, βγαίνεις από το καβούκι σου με κάποια μικρά εμπόδια συνυφασμένα με κάθε αλλαγή. Έχε το μυαλό σου ανοιχτό, να είσαι λογική και επικεντρώσου: αλλαγές στην καριέρα σε περιμένουν, θα κάνεις καινούργιες σχέσεις με νέους συντρόφους-κυρίως για τις γεννημένες από 25/6 ως 4/7-θα κάνεις νέες επιλογές. Ζωήρεψε. Να είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου. Είσαι ένας άλλος άνθρωπος. Το πρόβλημα; Αυτός που πρέπει να σε πείσει. Να μη φοβάσαι αυτό που έγινες, μην επαναλαμβάνεις τα λάθη που είναι υπεύθυνα για την στασιμότητα τόσων χρόνων. Ένα νέο πεπρωμένο σε περιμένει. Από τον Ιούνιο, το πράσινο φως θα ανάψει για να ανοίξεις τα φτερά σου. Ο Κρόνος, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα σε βοηθήσει να βάλεις τάξη στη συναισθηματική σου ζωή.

ΕΡΩΤΑΣ
Όλα θα έρθουν στον καιρό τους. Θα φτάσεις πολύ ψηλά, τόσο ψηλά που δεν μπορείς να το φανταστείς. Διεύρυνε τον τομέα των δραστηριοτήτων σου. Απαλλάξου από σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Ο Έρωτας έρχεται με δύναμη τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Δες τη ζωή με άλλο μάτι. Φρόντισε τον εαυτό σου και ο παράδεισος θα έρθει στην πόρτα σου.
 


 
ΛΕΩΝ

ΧΡΟΝΙΑ XΧL

Αγαπάς τα τρόπαια; Θα τα κατακτήσεις. Αλλά πριν ξεκινήσεις το κυνήγι, πάρε δυνάμεις. Η χρονιά 2013 δεν επιτρέπει αναβολές. Με το μυαλό γεμάτο από νέες ιδέες και σχέδια που θέλεις να λανσάρεις, θα πολλαπλασιάσεις μέχρι τον Ιούνιο επαφές, ραντεβού και μετακινήσεις. Αυτή τη χρονιά, μη χαλαρώσεις πουθενά. Μετά από κάποια χρόνια προσπάθειας είσαι ώριμη πια για την επιτυχία. Δεν υπάρχει νεκρός χρόνος! Τα βλέπεις όλα μεγάλα. Άνοιξε τα φτερά σου στο εξωτερικό. Θα αισθανθείς τα πνευμόνια σου να γεμίζουν οξυγόνο. Διεύρυνε το φιλικό σου κύκλο και προώθησε την ομαδική δουλειά. Μερικές φορές οι στρατηγικές δεν οδηγούν πουθενά. Επωφελήσου από το καλοκαίρι για να ρυθμίσεις οικογενειακές υποθέσεις και βάλε τάξη στα περιουσιακά σου. Ενδιαφέρσου για την οικογένειά σου (από Φεβρουάριο ως Ιούλιο, θα γίνουν αποκαλύψεις και θα απελευθερωθείς από τα φαντάσματα του παρελθόντος) και να είσαι σε επαφή με το περιβάλλον σου. Μπορεί να κάνεις εργασίες μέσα στο σπίτι σου ή να μετακομίσεις. Μια τρέλα για τη σύγχρονη τεχνολογία θα σε εμψυχώσει. Θέλεις να ζήσεις την εξέλιξη.

ΕΡΩΤΑΣ
Έρχεται η σειρά σου, μετά από 11 χρόνια δοκιμών και λαθών. Οι έρωτές σου; Παθιασμένοι, μεθυστικοί, τροπικοί, πικάντικοι. Θα τους ζήσεις με πάθος. Αυτό θα ξεκινήσει την άνοιξη και θα συνεχιστεί με αυξητικές τάσεις όλη την υπόλοιπη χρονιά.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Απελευθερώσου! Από τον εαυτό σου, από τα συναισθήματά σου, από το παρελθόν σου για να ανέβεις στον έβδομο ουρανό.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΤΟΛΜΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ

Μην τελματώνεις. Μπες στον ρυθμό. Ο Δίας είναι εδώ για να σε βοηθήσει να προχωρήσεις στην επιτυχία. Οι κόποι σου θα αναγνωριστούν, θα είσαι επιθυμητή, θα σε εκτιμούν. Ίσως σου εμπιστευτούν αποστολές στο εξωτερικό μαζί με νέες υπευθυνότητες. Η μεταμόρφωση θα αρχίσει να πραγματοποιείται από το καλοκαίρι. Να είσαι σε επιφυλακή για να μην χάσεις την αρχή. Θα ήταν ανόητο. Η επόμενη αστρική συγκυρία θα παρουσιαστεί σε 10 χρόνια. Διεύρυνε τον φιλικό σου κύκλο και τις επαφές σου. Ήρθε η ώρα να ρισκάρεις. Ξέχνα τον παλιό καλό και ήρεμο τρόπο ζωής. Έρχεται η αλλαγή-κυρίως αν έχεις γεννηθεί από 26/8 ως 5/9. Να είσαι τολμηρή και δημιουργική, κυρίως στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Πρέπει να κουνηθούν τα νερά. Ο πλανήτης σου θα σου επιβάλλει τρία διαστήματα εσωτερίκευσης για να προετοιμάσει την πνευματική σου επανάσταση-από 23/2 ως 17/3, από 26/6 ως 13/7 και από 21/10 ως 10/11. Κατά τη διάρκεια αυτών των διαστημάτων, μην πηγαίνεις κόντρα στο πεπρωμένο.

ΕΡΩΤΑΣ
Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος θα είναι μήνες προσέγγισης. Θα ανακαλύψεις όλα σου τα προσόντα και θα υποκύψεις στον αγαπημένο σου τον Ιούλιο. Σε περιμένει ένα καλοκαίρι super τονωτικό.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Να μάθεις να παραδίνεσαι και να μην παραιτείσαι. Να είσαι ανοιχτή σε όλα όσα παρουσιάζονται χωρίς να σκέφτεσαι εκ των προτέρων αν είναι καλό ή κακό. Με αυτόν τον τρόπο θα μπεις στο σωστό δρόμο.


ΖΥΓΟΣ

ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΑΝΑΛΑΦΡΑ

Ο Κρόνος εγκατέλειψε το ζώδιό σου. Μια νέα ζωή ξεκινά. Ξέχνα τις δοκιμασίες που σου επέβαλλε και προσπάθησε να διατηρήσεις ότι απέκτησες: σοβαρότητα και αντοχή. Χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να βάλεις τάξη στη διαχείριση των αγαθών και των οικονομικών σου. Κάνε ένα budget! Διώξε ότι σε βαραίνει οικονομικά. Όταν κάποια στιγμή αυτά τα θέματα ρυθμιστούν, ξέσκασε, ταξίδεψε, εξερεύνησε νέες ηπείρους! Ο Δίας μέχρι τον Ιούνιο στο επιτρέπει. Κάποιες δυσκολίες θα συναντήσεις στην οικογενειακή σου ζωή-κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Μη διστάσεις να κόψεις δεσμούς για να χτίσεις κάτι νέο και διαρκές. Ξέχνα τα παλιά σου γυαλιά. Επαγγελματικά, θα δώσεις πολλά το Φεβρουάριο και το Μάρτιο και από τον Ιούνιο, οι προσπάθειές σου ανταμειφθούν. Θα φθάσεις στην κορυφή-κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο!

ΕΡΩΤΑΣ
Ο έρωτας θα σε ταρακουνήσει τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και μετά τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο. Το τέλος της χρονιάς θα είναι τονωτικό και παθιασμένο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Πολλαπλασίασε, ανάπτυξε τα ταλέντα σου! Να προσπαθείς και να στηρίζεις τη γνώμη σου. Απαλλάξου από τα περιττά και ξαναβρές τη γεύση των απλών πραγμάτων της ζωής.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

΄Η ΤΩΡΑ ΄Η ΠΟΤΕ

Μετά από 28 χρόνια απουσίας, ο Κρόνος είναι ξανά στο ζώδιό σου. Είναι η στιγμή να αναρωτηθείς γι’ αυτό που έγινες και αυτό που θα ήθελες να είσαι. Γι’ αυτά που περιμένεις από τη ζωή και γι’ αυτά που σε εμποδίζουν για να τα έχεις. Κάνε νοικοκύρεμα, ανακάλυψε αυτό που σε παραλύει. Ξεφορτώσου υποχρεώσεις οι οποίες σε στρίμωξαν πολύ καιρό. Βάλε τις προτεραιότητές σου. Είναι μια νέα αρχή που σου προσφέρει η ζωή. Δεν έχεις παρά μια υπευθυνότητα αυτή τη στιγμή: τον εαυτό σου! Την υγεία σου, το είναι σου, την εξέλιξή σου. Αυτό απαιτεί πολύ συγκέντρωση και φέρνει σημαντικές αμφισβητήσεις. Ο Δίας θα σε βοηθήσει μέχρι τον Ιούνιο. Αυτό το καλοκαίρι, θα σε οδηγήσει στο δρόμο της πνευματικότητας. Θα διαβάσεις κείμενα, γραπτά φιλοσόφων και ιστορικών και ιδέες θα σου δείξουν το δρόμο. Θα μπορείς επίσης να ταξιδέψεις και να συναντήσεις διαφορετικούς ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα διαφορετικά. Μπορεί να αλλάξεις δραστηριότητες και να πάρεις μια νέα κατεύθυνση. Επίσης, μπορεί να προβληματιστείς σοβαρά για τον τρόπο που λειτουργείς.

ΕΡΩΤΑΣ
Ο έρωτας θα θριαμβεύσει τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο. Για να έρθει η δόξα, πρέπει να έχει καθαρίσει το πνεύμα. Η ομορφιά θα έρθει μετά την άνοιξη.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Δέξου πως αυτά που υπάρχουν μέσα σου δεν μπορούν να αλλάξουν. Πίστεψε στα καλύτερα! Σχεδίασε ένα ευτυχισμένο μέλλον!
 



ΤΟΞΟΤΗΣ

ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΑΛΑ ΡΟΚ & ΡΟΛ

Διαμελισμένη ανάμεσα στον Κρόνο και το Δία, μπορείς να πεις αντίο στην ηρεμία. Τέλος το slow. Ο Κρόνος, ο δάσκαλος, θα ευχόταν να σε οδηγήσει σε κάτι γεμάτο, την εσωτερίκευση και την πνευματικότητα, όμως ο Δίας σε σπρώχνει σε ανοίγματα και περιπέτειες. Θα βρεις την ειρήνη μέσα από την ισορροπία ανάμεσα σε αυτές τις δυο τάσεις. Τελείωνε ότι έχεις αφήσει στη μέση πριν ριχτείς σε νέες περιπέτειες. Με το Δία, τον κυβερνήτη του ουρανού και της γης, ο οποίος φθάνει τον Ιούνιο στο πλευρό σου, θα ανοιχτείς στους άλλους. Τέλος η μοναστική στάση, ξαναφοράς τα ρούχα του πολεμιστή. Επαγγελματικά, θα δημιουργήσεις νέους συνεργάτες από το Φεβρουάριο. Σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να παντρευτείς ή να συγκατοικήσεις με το σύντροφό σου. Από το καλοκαίρι, ο Δίας θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς καλύτερα τα αγαθά και τα οικονομικά σου. Η τόλμη έχει ένα κόστος αλλά ο τραπεζίτης σου θα φανεί γενναιόδωρος και θα στηρίξει τις περιπέτειές σου. Αν σχεδιάζεις με άλλον ένα business plan, θα πρέπει να πάρεις το χρόνο σου, από 26/6 ως 13/7 και από 21/10 ως 10/11 για να το σκεφτείς πιο σοβαρά. Κάθε σημαντική απόφαση που θα πάρεις αυτές τις περιόδους θα ήταν πρόωρη!

ΕΡΩΤΑΣ

Ρίξε βάρος στους έρωτές σου και όλα τα άλλα θα έρθουν σαν δώρο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Μην είσαι απερίσκεπτη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ

Ετοίμασε τις βαλίτσες σου. Ο Πλούτωνας και ο Ουρανός δεν σου κάνουν δώρα και θα σε απομακρύνουν από τις δικλείδες ασφαλείας σου-κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο. Ο Πλούτωνας θα το κάνει γλυκά και με τρόπο. Ο Ουρανός δεν θα φοράει γάντια. Σοβαρές αλλαγές είναι σε προετοιμασία! Μπορεί να μετακομίσεις ή να αλλάξεις εντελώς τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Μπορεί να δεις την οικογένειά σου να αυξάνετε ή το παιδί σου να εγκαταλείπει το σπίτι. Θα χρειαστεί να αναρωτηθείς, να ανακαλύψεις τα όριά σου να κάνεις συμβιβασμούς και κυρίως να κατανοήσεις πιο πολύ την ανάγκη σου να τα ελέγχεις όλα. Θα ταρακουνηθείς αλλά θα είσαι δυνατή και έτοιμη να ξαναδημιουργηθείς. Η καριέρα σου θα πάρει μια νέα κατεύθυνση. Θα ανοιχτείς σε νέους τομείς δραστηριοτήτων. Ο δυναμισμός σου θα είναι στην κορυφή τον Απρίλιο και το Μάιο. Με τον Κρόνο μέχρι το φθινόπωρο, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα κάνεις τεράστια βήματα. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα πάρεις εσύ στη συνέχεια τη σκυτάλη. Θα χρειαστεί να πάρεις χρόνο για να απαντήσεις σωστά στα ερωτήματα.

ΕΡΩΤΑΣ
Για τον έρωτα, πρέπει να κάνεις υπομονή. Θα παρουσιαστεί στην αρχή του φθινοπώρου όταν θα έχεις ρυθμίσει τα επαγγελματικά σου προβλήματα. Ένας γάμος θα μπορούσε να αποφασιστεί και να αυξηθεί η κοινωνικότητά σου. Τότε, θα λάμψεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Προσπάθησε να συμβιβαστείς! Πολλαπλασίασε τα σχέδιά σου. Ενεργοποίησε τα δίχτυά σου. Μαθε να λες όχι χωρίς ενοχές.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝ

Ένα τελευταίο εμπόδιο και ναι, είσαι εσύ. Δέκα χρόνια τραβάς κουπί. Τώρα θα φθάσεις στην κορυφή. Αρχικά, ανάπνευσε και κοίτα που έφθασες. Οι κόποι σου θα αναγνωριστούν και θα σε εκτιμούν. Νέες υπευθυνότητες θα σου δοθούν με μια καινούργια θέση. Αν υπήρχαν ακόμα φαντάσματα στη ντουλάπα σου, μπορεί να ξαναεμφανιστούν και να σου φορτωθούν. Λοιπόν, άδειασε την γκαρνταρόμπα σου χωρίς πόνο ψυχής. Τίποτα το χειρότερο από το να κοιτάς στον καθρέφτη. Ο Δίας, μέχρι τον Ιούνιο, θα σου βάλει μεγάλα ροζ γυαλιά στη μύτη. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και η δημιουργικότητά σου θα επιβεβαιωθούν. Θα θέλεις να γελάς, να γοητεύεις, να αγαπάς. Οι καλλιτέχνες θα δουν τα έργα τους στεμμένα με επιτυχία. Αν είσαι μόνη, θα συναντήσεις τον πρίγκιπά σου μέσω ενός ταξιδιού στο εξωτερικό ή θα πέσεις στα χέρια κάποιου, εντελώς διαφορετικού από αυτόν που έψαχνες. Ίσως και κάποιου από το περιβάλλον σου. Από το καλοκαίρι, οι δραστηριότητές σου θα αυξηθούν. Η δουλειά θα είναι πηγή χαράς. Απόλαυσε αυτήν την ευτυχισμένη περίοδο της ζωής σου χωρίς να φορτώνεσαι πολύ. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις δυνάμεις σου και τη ζωτικότητά σου.

ΕΡΩΤΑΣ
Η δύναμή σου θα είναι στην κορυφή τον Ιανουάριο, το Μάιο, τον Ιούνιο. Η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τον Φεβρουάριο, το Μάιο και τον Ιούνιο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Μαθε να δέχεσαι και να αγαπάς με ελεύθερο τρόπο και χωρίς αναστολές. Μην είσαι επιφυλακτική.


ΙΧΘΥΣ

Η ΖΩΗ ΣΕ ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ

Αυτή η χρονιά θα είναι ένα μεγάλο ήρεμο ποτάμι. Όλα θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Ο Δίας θα ευνοήσει, μέχρι τον Ιούνιο, τις συναλλαγές ακινήτων και θα κάνεις νέες εργασίες στο σπίτι σου. Θα έχεις τις καλύτερες σχέσεις με τους αγαπημένους σου και θα δώσεις ελεύθερη πρόσβαση στη δημιουργικότητά σου. Κάνε κάτι για τον εαυτό σου και αυτό θα σου δώσει δύναμη. Θα βρεις επιτέλους την κατάλληλη στιγμή να έρθεις πιο κοντά με ένα γονέα απομακρυσμένο και να λύσεις τα οικογενειακά σου προβλήματα που τραβούσαν εδώ και χρόνια. Κάνε συμβιβασμούς. Δέξου ότι δεν είναι όλα εντελώς τέλεια. Η τελειότητα είναι μια αυταπάτη. Ο Κρόνος, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις και να τελειοποιήσεις ότι ξεκίνησες τα τελευταία χρόνια. Θα κάνεις μαθήματα για να βελτιώσεις τις γνώσεις σου στον τομέα της φιλοσοφίας. Με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό να περιμένεις σημαντικές αλλαγές. Από το καλοκαίρι θα είσαι γεμάτη. Όλος ο κόσμος θα αναγνωρίσει τα ταλέντα σου. Πρέπει να προβλέψεις κάποιες μικρές οικονομικές προσαρμογές αλλά τίποτα το σοβαρό.

ΕΡΩΤΑΣ

Αν είσαι μια ψυχή μόνη θα μπορέσεις να βρεις τον πρίγκιπά σου μέσω ενός ταξιδιού στο εξωτερικό ή να ερωτευτείς κάποιον που μέχρι τώρα δεν θα κοίταζες ποτέ. Φεβρουάριος, Μάρτιος και Ιούνιος θα είναι οι μήνες, οι πιο τονωτικοί και οι πιο ανθισμένοι για τους έρωτές σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Ζήσε ταπεινά με αυτά που η ζωή σου δίνει και ο καθαρός αέρας από τις κορυφές θα δώσει νέα πνοή στο κάρμα σου.  











Πηγή: missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...