Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Rock details…παντού

Τρουκς, καρφιά, έντονες μεταλλικές λεπτομέρειες σε ασημί και χρυσό, leather jackets μονοπωλούν τα μαγαζιά και τους δρόμους της πόλης. Μία τάση πολύ ιδιαίτερη και εκκεντρική που μπορεί να γίνει πολύ εντυπωσιακή και ξεχωριστή αν φορεθεί με τον κατάλληλο τρόπο. Οι συνδυασμοί που θα τα δούμε φορεμένα είναι πολλοί καθώς προκύπτουν μέσα από πολλές αντιθέσεις, προσεγγίζοντας έτσι από τις πιο κλασσικές μέχρι τις πιο underground γυναίκες...












 Συνδυασμοί που θα σας συνοδεύσουν από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σας έξοδο. Μαύρα κλασσικά σακάκια με τρουκς ως details μπορούν να φορεθούν πολύ άνετα μ’ ένα cigarette παντελόνι ή μια pencil φούστα και ένα floral πουκάμισο. Ένα total black look μπορεί να αποκτήσει στυλ και χαρακτήρα ολοκληρώνοντας το με μαύρα slippers shoes γεμάτα τρουκς. Τολμήστε χρωματιστά αξεσουάρ με καρφιά, τρουκς κι αλυσίδες για να κάνετε ιδιαίτερο ένα απλό casual ντύσιμο δίνοντας το ύφος που θέλετε στο look σας. Να θυμάστε πως τα στυλ γεμάτα αντιθέσεις μπορούν να δημιουργήσουν μια τέλεια εικόνα! Τολμήστε να την δημιουργήσετε!
 
Styling tip: Αποφύγετε την υπερβολή γιατί τα κομμάτια με τρουκς, καρφιά και μεταλλικές λεπτομέρειες είναι από μόνα τους πολύ εκκεντρικά!

Δείτε μερικές rock εμφανίσεις:





1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...