Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Κρατήστε το στυλ σας και στην εγκυμοσύνη

Διατηρήστε το στυλ σας την πιο γλυκιά και τρυφερή περίοδο της ζωής σας....














 




Η εγκυμοσύνη είναι μία περίοδος στη ζωή της γυναίκας με πολλές αλλαγές. Μετά τις ψυχολογικές αλλαγές που πρέπει να αντιμετωπίσει έχει να «υποστεί» και αλλαγές στο σώμα της. Όσο κι αν προσέξετε λοιπόν ή ακόμα κι αν είστε από τις τυχερές που δεν έχουν λιγούρες επομένως ούτε πολλά παραπάνω κιλά, η κοιλίτσα σας θα μεγαλώσει είτε πολύ είτε λίγο.
Μην πτοείστε όμως! Μπορείτε να είστε και στυλάτες και sexy αρκεί αν δώσετε λίγη σημασία σε μερικά tips:

• Προτιμήστε τα κολάν. Κυρίως τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης (αργότερα ίσως σας πιέζουν στην κοιλιά) φορέστε κολάν ακόμα και με στενά μπλουζάκια αν το επιτρέπει το σώμα σας.

• Μακριές ζακέτες.
Είναι ότι πρέπει για τις φθινοπωρινές μέρες –που έχουν αργήσει- και για τις εγκυμονούσες. Καλύπτουν τους γλουτούς και τη λεκάνη, σημεία που συγκεντρώνουν κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

• Αποφύγετε τα παντελόνια που κλείνουν με κουμπί.
Ακόμη κι αν σας κάνουν κάποια παντελόνια το κουμπί δεν είναι ότι καλύτερο για το μωρό που έχετε στη κοιλιά σας. Προτιμήστε τα παντελόνια εγκυμοσύνης με λάστιχο. Μπορείτε να τα βρείτε σε τζιν ή και σε υφασμάτινη εκδοχή. Προτιμήστε ουδέτερο χρώμα που μπορείτε να εναλλάσσετε τους συνδυασμούς.

• Φυσικά τα φορέματα είναι πολύ βολικά.
Ανάλαφρα φορέματα μπορούν να σας κολακεύσουν και να καλύψουν ακόμα και την κοιλίτσα σας. Τα στενά από την άλλη πλευρά, όταν δεν σας πιέζουν και σας αφήνουν να κινείστε άνετα, τα εγκρίνουμε.

• Αποφύγετε τα τακούνια.
Ακόμα κι αν χρειαστεί να παρευρεθείτε κάπου και θέλετε να φορέσετε ψηλοτάκουνα προτιμήστε αυτά με το χοντρό τακούνι, μποτάκια και μπότες που κρατάνε σταθερό τον αστράγαλο και κατά συνέπεια το βάδισμά σας.

• Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες για να μην χάσετε το στυλ σας.
Jackets, φουλάρια και κοσμήματα μπορούν να σας χαρίσουν τις stylish πινελιές που χρειάζεστε.


Δείτε πόσο στυλάτη μπορεί να είναι η ‘κοιλίτσα’!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...