Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

7 σταρ με διαφορετικό στυλ δίνουν ιδέες για cool φθινοπωρινά σύνολα


Tι φοράει η Olivia Palermo, η Cindy Crawford, η Elizabeth Banks, η Taylor Swift, η Alexa Chung, η Dree Hemingway και η Ines de la Fressange; 

7 stars, 7 ιδέες για Φθινοπωρινά σύνολα που αξίζει να αντιγράψεις!



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dree Hemingway: To preppy όπως πρέπει! (δηλαδή με feminine στοιχεία)




To look της νέας εποχής απομακρύνεται από την ξεκάθαρα sexy φιλοσοφία και απαιτεί έξυπνη ανάμειξη των τάσεων και των στυλ. Συνδύασε λοιπόν το κόκκινο στενό σου φόρεμα με ένα πουκάμισο και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει! Εννοείται ότι τα ψηλοτάκουνα είναι must.



Ines de la Fressange: Ανεπιτήδευτο casual




Κράτα σημειώσεις: ένα ριγέ πουκάμισο συνδυασμένο με ένα κλασικό πουλόβερ, ένα διαχρονικό μπλέιζερ, ένα φουλάρι πουά και ένα ζευγάρι animal print παπούτσια δένουν τέλεια μεταξύ τους και δημιουργούν ένα σύνολο πρωτότυπο και ενδιαφέρον. (Αν δεν είσαι fan των prints πάντως μπορείς απλά να κρατήσεις τις basic εκδοχές των συγκεκριμένων κομματιών - η cool φιλοσοφία μένει σταθερή)



Taylor Swift: Νεανικό retro




Τα pastel χρώματα ταιριάζουν τέλεια στο retro look γι αυτό φόρεσέ τα όσο προλαβαίνεις πριν χειμωνιάσει! Και προσοχή να μην ξεχάσεις το κόκκινο κραγιόν – είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.



Olivia Palermo: Chic Jeans




Το καθημερινό «τζιν & t-shirt» μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί και να μεταμορφωθεί σε ultra chic σύνολο για όλες τις ώρες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις ένα κομψό, ιδιαίτερο σακάκι και ένα μεγάλο κολιέ. (Οι μυτερές γόβες με το μεσαίου ύψους τακούνι θεωρούνται must).



  

Cindy Crawford: Relaxed feminine




Τι κι αν έχεις τρεξίματα στην πόλη και δεν μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου φόρεμα; Αρκεί μια χαλαρή, feminine μπλούζα και ένα ζευγάρι πέδιλα (ή γόβες ή ankle boots – ανάλογα με τη θερμοκρασία) για να δώσεις το στίγμα!



Elizabeth Banks: Total Black




Το mix ‘n match είναι τάση αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποβαθμίσει τη στυλιστική δύναμη ενός total black συνόλου. Για καλύτερο αποτέλεσμα επίλεξε ένα σατέν, strapless φόρεμα με cut-outs και συνδύασέ το με statement ψηλοτάκουνα και ένα ιδιαίτερο clutch.



Alexa Chung: Tomboy chic




Το skinny τζιν βρίσκει το ταίρι του στο πουλόβερ με τη στρογγυλή λαιμόκοψη και σε συνδυασμό με το καρό πουκάμισο και τα χαμηλά μποτάκια δημιουργεί το τέλειο look της πόλης. Εννοείται ότι όσο πιο χαριτωμένο είναι το πουλόβερ τόσο πιο πολλούς πόντους κερδίζει το σύνολο!



 

 

 


Πηγή:missbloom.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...