Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Πυκνά και τέλεια φρύδια με μεταμόσχευση

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια οι γυναίκες είχαν στη διάθεσή τους μόνο ένα τσιμπιδάκι ή ένα μολύβι για να βγάζουν ή να διορθώνουν το σχήμα των φρυδιών τους, αλλά και πάλι δεν πετύχαιναν το τέλειο αποτέλεσμα...












Μέχρι πριν από μερικά χρόνια οι γυναίκες είχαν στη διάθεσή τους μόνο ένα τσιμπιδάκι ή ένα μολύβι για να βγάζουν ή να διορθώνουν το σχήμα των φρυδιών τους, αλλά και πάλι δεν πετύχαιναν το τέλειο αποτέλεσμα.

Τώρα πλέον οι πιο απαιτητικές ή όσες τα έχασαν από ασθένεια μπορούν να αποκτήσουν τέλεια φρύδια με μεταμόσχευση.
Και δεν είναι λίγες όσες επιλέγουν αυτή τη λύση, αφού ο αριθμός των μεταμοσχεύσεων φρυδιών, κυρίως για αισθητικούς λόγους, έχει αυξηθεί πολύ.
Η τακτική που ακολουθείται για να μεταμοσχευθούν τρίχες στην περιοχή των φρυδιών είναι η ίδια με εκείνη που γίνεται εδώ και χρόνια για τη μεταμόσχευση τριχών σε φαλακρούς άντρες.
Στην περίπτωση των φρυδιών γίνεται τοπική αναισθησία και ο χειρουργός παίρνει μία λεπτή λωρίδα δέρματος πίσω από τον λαιμό της ενδιαφερόμενης και την τοποθετεί στο φρύδι.
Στη συνέχεια με μία πολύ λεπτή βελόνα αφαιρεί όλες τις τρίχες από το δέρμα και κάνει περίπου 50 τομές, εισάγοντας ένα θυλάκιο τρίχας, κάθε φορά, προσαρμόζοντας ταυτόχρονα την κλίση τους ώστε το αποτέλεσμα να είναι φυσικό.
Η μεταμόσχευση διαρκεί περίπου τρεις ώρες. Επειδή όμως οι τρίχες των φρυδιών είναι μεταμοσχευμένες, συνεχίζουν να αυξάνονται ανάλογα με τον φυσικό ρυθμό τους και γι’ αυτό χρειάζεται κούρεμα μία φόρα τον μήνα ή σε μερικές περιπτώσεις μία φορά κάθε δύο εβδομάδες.









Πηγή: espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...