Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Αυτές είναι οι it bags του χειμώνα...

Κάθε σεζόν υπάρχουν κάποια κομμάτια που ξεχωρίζουν ανάμεσα στα εκατοντάδες σχέδια! Είναι οι τσάντες "star". Είναι τα κομμάτια που θα κρατήσουν οι απανταχού celebs, θα φωτογραφηθούν για τα εξώφυλλά των μεγαλύτερων τίτλων και θα κοσμήσουν δεκάδες editorials...

 

 

 

 

 










Μέρος της γοητείας τους είναι βέβαια το ότι απευθύνονται σε "περιορισμένο" αγοραστικό κοινό! Η τιμή τους εδώ όμως δεν είναι θέμα! Σκοπός μας είναι να εικονογραφήσουμε τις πιο σημαντικές τάσεις του χείμωνα (που ίσως κάποτε έρθει) και να σε ενημερώσουμε για το "μέλλον" της ντουλάπας σου.

 


The Big Bag Theory

1. Ένα κομμάτι που δεν μπορεί να προσπεράσει το βλέμμα. Το Shopper Project της MCM επιστρέφει συνδυάζοντας εξωτικά animal print με έντονες αποχρώσεις, όπως το πορτοκαλί στη συγκεκριμένη περίπτωση. 

2. Η Chopard bag της Burberry αντλεί έμπνευση από τις vintage χειραποσκευές, αναδομεί το διαχρονικό καρό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως βραδινό tote όσο και ως overnight bag. 
3. O οίκος Isabel Marant οφείλει την παγκόσμια επιτυχία του στην cool και μποέμ αισθητική του! Και αυτή η τσάντα ώμου από δέρμα σουέτ αποτελεί την επιτομή της συγκεκριμένης πολυπόθητης προσέγγισης. 
4. Ο οίκος Gucci παρουσιάζει φέτος την Soft Stirrup, μια τσάντα που συνδυάζει την αγάπη του οίκου για την ιππασία με το ρομαντικό, εκλεκτικό πνεύμα της Frida Fiannini 
5. H Victoria Beckham δεν θα μπορούσε να λείψει από το θέμα αυτό αφού οι τσάντες της εξαφανίζονται σε χρόνο ρεκόρ παρά τις τσουχτερές τους τιμές. Δεξιοτεχνία, κομψότητα και σύγχρονη αισθητική είναι οι βασικές αρχές που καθορίζουν κάθε συλλογή της.



All time clutch-it


1. Το clutch "2 in 1 31 Minute Bag" του 3.1 Phillip Lim ανήκει χωρίς αμφιβολία στα top κομμάτια της σεζόν! Το μεγάλο διάφανο clutch από πλέξιγκλας φιλοξενεί το μικρότερο από χρυσό δέρμα και κλείνει με ασημένιο κούμπωμα. 

2. H παιχνιδιάρικο σπορ αισθητική του Alexander Wang συναντά την εμπνευσμένη από το menswear ραπτική στη νέα τσάντα Marion. "Ξεκινήσαμε με την ιδέα του Tromp l'oeil, κάτι πολύ κλασικό αλλά δωσμένο με ένα παιχνιδιάρικο τρόπο με έμφαση στην ιδέα των παραπλανητικών υφών και σχημάτων," εξηγεί ο Wang. 
3. Η δωρική φιλοσοφία του οίκου Maison Martin Margiela αποθεώνεται μέσα από τις λιτές γραμμές του συγκεκριμένου clutch που ανοίγει σαν ταμπακέρα και έχει δερμάτινο χερούλι για να φοριέτα και στον ώμο. 
4. Τα θρυλικά χείλη της Diane Von Furstenberg που εμπνεύστηκε ως σύμβολο του οίκου από το εξώφυλλο της στο περιοδικό "Interview" διανύνουν μια "χρυσή" περίοδο και κοσμούν το μαύρο, σατέν clutch της.  
 5. Το Lizard Magda Ruby clutch του Marc Jacobs επαναφέρει στο προσκήνιο την τάση του snake skin σε πολύ φαν αποχρώσεις όπως πράσινο (η εικονιζόμενη) και κίτρινο.

 

Του χεριού σου

1. Η LM Cuir του οίκου Longchamp εξελίσσει ένα από τα πιο εμβληματικά σχέδια του 1970 με έμπνευση από τα άλογα κούρσας. 
2.  Η δερμάτινη τσάντα Epi εισήχθη για πρώτη φορά το 1985 και ήταν πάντα συνώνυμη με το χρώμα. Για να την τιμήσει φέτος η Louis Vuitton δεν δημιούργησε μόνο μερικά νέα πιο ζωντανά και ζωηρά χρώματα, αλλά επίσης επανεκδίδει σε περιορισμένη έκδοση την κλασική Tricolore Noe. 
3. Η Tod's σου δίνει το χρυσό κλειδί της it bag της για τη νέα σεζόν με το πιο εντυπωσιακό κούμπωμα που είδαμε φέτος. 
4. Σταθερός στις κλασικές αξίες του ο οίκος Ferragamo δίνει βάρος στα πολυτελή υλικά και στα λιτά σχέδια.


 
Back to sCool

1. Ο Marc Jacobs επιστρέφει στο σχολείο με ένα satchel που αναβαθμίζει το preppy-chic 
2. Η ιδανική 24/7 τσάντα ώμου έρχεται δια χειρός Tory Burch με θήκες μπροστά και πίσω για όλα τα απαραίτητα και εσωτερικό καθρέφτη 
3. H Alexa του οίκου Mulberry είναι ο ιδανικός καμβάς για seasonal αλλαγές. Φέτος υιοθετεί τα aztec prints και γίνεται μέρος της ZigZag συλλογής.
 

 


Doctor House

1. To ιταλικό δίδυμο Dolce & Gabbana δημιουργεί την πιο σέξι εκδοχή της doctor bag με σικελιάνικο ταπεραμέντο και κομψό leopard print. 
2. Ο οίκος Marni ανακεφαλαιώνει τις βασικές αρχές της doctor bag με απόλυτη γεωμετρία, καμπυλόγραμμη λαβή και λουρί για τον ώμο σε φλογερό κόκκινο 
3. Το αγαπημένο pattern της Alviero Martini 1ª Classe συνδυάζεται με μαύρο δέρμα και δίνει ένα αέρα ανανέωσης στη Geocollection. 
4. Δεν είναι απλώς μια it bag! Eίναι "real fantasie". O οίκος Prada δίνει μια πολύχωμη εκδοχή σε κλασικά σχέδια εισάγοντας μας στην τάση της φλοράλ γεωμετρίας.
 5. Τέλος ο οίκος Miu Miu διατηρεί την vintage εκδοχή στο χερούλι της doctor bag αλλά παίζει με τις υφές και τα χρώματα. 
 
 
 
 
 
 
 
Πηγή: missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...