Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Στήθος με στήθος: ελληνίδες σταρ τότε & τώρα

Τις γνωρίσαμε με μικρό ντεκολτέ αλλά μπορούν πλέον να ποζάρουν στο φακό με πλούσια τα προσόντα! Κάποιες είδαν το στήθος τους να μεγαλώνει μετά από μια εγκυμοσύνη, κάποιες άλλες, είπαν ''ναι'' στο νυστέρι του πλαστικού για ένα στήθος μεγάλο και γεμάτο περηφάνεια...

 

 

 

 

 

 

Η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε ως παρουσιάστρια στην τιβί με ένα μικρό και διακριτικό μπούστο. Στην πορεία, η ξανθιά παρουσιάστρια υιοθέτησε ένα πιο πλούσιο στο ντεκολτέ στυλ. 

 

Βρε πώς έχει μεγαλώσει...το στήθος της Ελένης! Είδες τι σου κάνουν τρεις γέννες; Το πρήξιμο δεν το γλίτωσε η Ελενίτσα και ήρθε και έκανε ένα στήθος-τουμπανο από την εποχή που είχε στήθος-πλάκα στην αρχή της καριέρας της.

 

Η Έλενα Παπαρίζου επί Antique είχε στήθος-πλάκα αλλά τώρα και μετά την πλαστική στήθους που όπως παραδέχτηκε έκανε, δεν σταματάει να μας δείχνει το καινούργιο της στήθος με το ντύσιμο της! Το κορίτσι έγινε πιο πληθωρικό και σέξι με αυτή την επέμβαση και είχε το θάρρος να το πει και να το δείξει.

 

Έχει υποστεί και μια και δυο και τρεις επεμβάσεις για την μεγέθυνση του στήθους τους. Μετά τις ερωτικές της ταινίες, η Τζούλια Αλεξανδράτου αποφάσισε πως η σωστή η πορνοσταρ πρέπει να έχει ενισχυμένο μπούστο.

 

Θυμάσαι το στήθος της Δέσποινας Βανδή στην σειρά "Δύο ξένοι" που με χίλια ζόρια δήλωνε την ύπαρξη του; Τώρα πια το στήθος της φωνάζει ότι είναι εκεί και μας κουνάει το μαντήλι από μακριά!

 

Για πολλά χρόνια της αρκούσε το μικρό της στήθος. Πιο πρόσφατα, η Άννα Βίσση αποφάσισε να ενισχύσει το σεξαπίλ της με ένα μεγαλύτερο στήθος χωρίς βέβαια ακρότητες.

 

Μόλις την περασμένη σεζόν, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να κάνει μια επέμβαση προσθετικής στήθους. Ήταν κάτι που την γέμισε αυτοπεποίθηση και η νεαρή παρουσιάστρια δεν το μετάνιωσε στιγμή.

 

 

Πηγή: womenonly.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...