Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Οι τσάντες θαλάσσης του φετινού καλοκαιριού

Έχετε καταλήξει στο μαγιό, εφοδιαστήκατε τα απαραίτητα αντηλιακά, έχετε και μία μεγάλη πετσέτα που σας χωράει ολόκληρες. Πολύ ωραία! Αλλά που θα μπουν όλα αυτά; Χρειάζεστε οπωσδήποτε μία τσάντα θαλάσσης...











Κάθε καλοκαίρι όταν έρχεται η ώρα για το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα, βρίσκουμε την περσινή τσάντα που χρησιμοποιούσαμε για την παραλία και μέσα υπάρχουν ένα σωρό αντικείμενα που ούτε θυμόμαστε.
Φέτος λοιπόν είτε αγοράσετε καινούρια είτε κρατήσετε την παλιά, οργανώστε την και μην πετάτε οτιδήποτε μέσα, όπως κάνατε όλο το χειμώνα στην καθημερινή σας τσάντα.
Αρχικά πρέπει να σκεφτείτε τι χρειάζεστε μαζί σας όταν βρίσκεστε στην παραλία. Προσοχή! Δεν χρειάζεται να πάρετε ότι έχει σχέση με καλοκαίρι και θάλασσα. Αν είστε μόνες, χρειάζεστε μία πετσέτα, ένα δεύτερο μαγιό, ένα νεσεσέρ με τα μπουκαλάκια των αντηλιακών και άλλο ένα μικρότερο για το προσωπικά σας είδη (κινητό, λεφτά, κλειδιά). Φροντίστε επίσης να έχετε ένα δροσιστικό σπρέι νερού που θα σας δροσίσει την δύσκολη ώρα της αφόρητης ζέστης. Δεν χρειάζεται λοιπόν να κουβαλάτε μία τεράστια τσάντα που να σας κουράζει, αφού πάτε να χαλαρώσετε..
Ακόμη κάτι που πρέπει να έχετε κατά νου είναι το υλικό της τσάντας. Καλύτερα να είναι από ανθεκτικό πανί, κυρίως στο νερό που να στεγνώνει γρήγορα, όπως καραβόπανο ή πετσετέ ή από ψάθα. Βρεγμένες πετσέτες, μπουκαλάκια νερού ή οποιοδήποτε μικρό ατύχημα να μην σας στοιχίσει την τσάντα.

Μην ξεχάσετε! Προνοείστε να βρίσκεται στην τσάντα σας ένα περιοδικό ή ένα βιβλίο που θα σας κρατήσει συντροφιά όταν το χρειαστείτε!


Extra Styling Tips:
• Δεν επιλέγουμε τσάντα για την παραλία όπως επιλέγουμε για την καθημερινότητά μας. Διαλέξτε όποιο χρώμα σας αρέσει και κυρίως σας φτιάχνει τη διάθεση. Σκοπός είναι να αισθάνεστε όμορφα.
• Αποφύγετε να ταιριάξετε την τσάντα με τις σαγιονάρες ή τα σανδάλια σας. Τα ‘ασορτί σετάκια’ έχουν πλέον ξεπεραστεί.
• Αν θέλετε να ανανεώσετε την παλιά σας τσάντα θαλάσσης μπορείτε να το κάνετε εύκολα, δένοντας ένα πολύχρωμο φουλάρι στα χερούλια της, φτιάχνοντας έναν ωραίο φιόγκο ή αφήνοντάς το να κρέμεται. Εναλλακτικά, μπορείτε να δέσετε γύρω από το ένα ή και τα δύο χερούλια το φουλάρι ή ένα παλιό μακρύ κολιέ από χάντρες. Έτσι θα δώσετε στυλ στην εμφάνισή σας χωρίς πολύ κόπο και βεβαίως χωρίς κόστος.


Εδώ έχω μερικές που μου αρέσουν πολύ!




DVF εμπριμέ σε βεραμάν αποχρώσεις.

Φλοράλ σακίδιο ώμου για safari look στην παραλία από τα Accessorize.

Αν σας αρέσει το boho στυλ, προτιμήστε μια έθνικ.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...