Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Glam Style: 20+1 Τρόποι να Φορέσεις τις Παγιέτες

Παντελόνια, φούστες, σακάκια, jackets, τσαντάκια στολίζονται με παγιέτες και χαρίζουν λαμπερές εμφανίσεις.
Οι παγιέτες έρχονται και φέτος, για να χαρίσουν λίγη από τη λάμψη τους στις βραδινές αλλά και καθημερινές σου εμφανίσεις.
Και αν μέχρι σήμερα πίστευες ότι οι παγιέτες δεν φοριούνται το πρωί, ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσεις...







Λεπτομέρειες από παγέτες μπορούν να χαρίσουν ένα υπέροχο glam ύφος στα πιο casual σύνολά σου που συνδυάζουν λάμψη και κομψότητα.

Αν λοιπόν μέχρι τώρα δεν είχες επενδύσει σε ένα τέτοιο κομμάτι, ήρθε η ώρα να το κάνεις. Είτε πρόκειται για ένα μικρό clutch τσαντάκι με παγέτες, είτε για ένα λαμπερό φόρεμα για τις γιορτές, οι παγιέτες σε κάθε τους εκδοχή και έκταση κλέβουν τις εντυπώσεις.

Παρακάτω θα δεις 20+1 διαφορετικούς τρόπους για να τις φορέσεις συνδυάζοντας τις τάσεις της εποχής.


21 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΓΙΕΤΕΣ


1. Το Παντελόνι: Συνδύασε ένα cropped παντελόνι με παγιέτες με απλά μπλουζάκια και πλεκτά, δίνοντας έμφαση στα layerings.



2. Η Μακριά Φούστα: Λαμπερές εμφανίσεις στο maxi με φούστες γεμάτες παγιέτες. Ρίξε τους τόνους με απλά τοπ φορεμένα από μέσα και ένα ζευγάρι ankle boots.



3. Αγαπημένα Tees: Τα αγαπημένα κοντομάνικα μπλουζάκια με τις στάμπες παραμένουν στην γκαρνταρόμπα του φθινοπώρου και συνδυάζονται με λαμπερά πανωφόρια.



4. Τα Πλεκτά: Ζεστά πουλόβερ φορεμένα με φούστες και παντελόνια με παγιέτες, χαρίζουν το πιο casual γιορτινό ύφος.




5. Το Αγαπημένο Τζιν: Δεν υπάρχει πιο κομψό casual ντύσιμο. Αγαπημένα τζιν φοριούνται με μπλούζες και σακάκια με παγιέτες και αποκτούν λάμψη και κομψότητα.



6. Το Δέρμα: Παγιέτες φοριούνται με δερμάτινα jackets, φούστες και παντελόνια... ένας υπέροχος συνδυασμός για rock glam εμφανίσεις.



7. Τα denim: Όπως ενα τζιν πουκάμισο! Δύο ρούχα τόσο διαφορετικά σε ένα συνδυασμό που δεν περνά απαρατήρητος.



8. Το Φόρεμα: Τι να πει κανείς για ένα φόρεμα όλο παγιέτα! Εξαιρετική επιλογή για τις γιορτινές εορταστικές νύχτες σε midi και maxi εκδοχές!



9. Το Καλσόν: Για τις πιο κρύες μέρες μη διστάσεις να φορέσεις μία φούστα με παγιέτες με το ζεστό σου οπάκ καλσόν. Αν πάλι ζητάς κάτι πιο εκκεντρικό δώσε έμφαση στις ρίγες και τα μοτίβα.




10. Τα sneakers: Εδώ ταιριάζει αυτό που λέμε παγιέτα από το πρωί. Παγιέτες και sneakers σε απόλυτη συμφωνία!



11. Το βελούδο: Δύο λαμπερά υφάσματα... μαζί! Παγιέτες και βελούδο σε ένα εκρηκτικό και λαμπερό συνδυασμό.



12. Η γούνα: Η πολυτέλεια της γούνας συνδυάζεται με την κομψότητα και λάμψη της παγιέτας. Το αποτέλεσμα κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.



13. Statement Αξεσουάρ: Ακούγεται παρακινδυνευμένο αλλά με το σωστό τρόπο μπορεί κεντρίσει το ενδιαφέρον. Statement κολιέ και βραχιόλια φοριούνται πάνω από τις παγιέτες και προκαλούν.



14. Η pencil Φούστα: H πιο θηλυκή εκδοχή της γυναικείας φούστας ντύνεται με παγιέτες και χαρίζει υπέρκομψες εμφανίσεις που θυμίζουν άλλες εποχές.



15. Neon Αποχρώσεις: H διαχρονική λάμψη της παγιέτας συναντά τις φωτεινές neon αποχρώσεις της μόδας. Ένας ξεχωριστός συνδυασμός που δεν περνά απαρατήρητος.



16. Το Σακάκι: H πιο απλή εκδοχή της παγιέτας αφού μπορεί να ταιριάξει με κάθε ξεχωριστό σύνολο. Ένα λαμπερό blazer θα κάνει τη διαφορά, ενώ για τις πιο τολμηρές οι παγιέτες αποκτούν έντονο χρώμα.



17. Το clutch τσαντάκι: Για τις πιο συντηρητικές ακόμα και ένα μικρό clutch τσαντάκι με παγιέτες μπορεί να κάνει τη διαφορά αναβαθμίζοντας το σύνολο.



18. Οι Ρίγες: Ένα συνδυασμός ιδιαίτερος που δύσκολα θα σκεφτείς. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει όταν οι παγιέτες έχουν άσπρο χρώμα.



19. Τα Φτερά: Ένα συνδυασμός πολυτέλειας και κομψότητας που χαρίζει ξεχωριστές λαμπερές εμφανίσεις.



20. Οι Μικρές Λεπτομέρειες: Ένας γιακάς, λίγος ώμος ή και ένα κομμάτι στο παντελόνι είναι οι μικρές λαμπερές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.



21. Mix & Match και Prints: Τόλμησε τους mix & match συνδυασμούς και φόρεσε μια μπλούζα με παγέτες με μία φούστα ή ένα παντελόνι με μοτίβα. Άφησε τη φαντασία σου να κάνει τους στιλιστικούς συνδυασμούς της.




Πηγή:ladieswall.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...