Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

Ο σωστός τρόπος αφαίρεσης του μακιγιάζ

Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο! Όπως όλα τα καλλυντικά προϊόντα, έτσι και αυτά που ειδικεύονται στο να αφαιρούν το μακιγιάζ έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο χρήσης προκειμένου να είναι πιο αποτελεσματικά. Ποιος είναι αυτός;


Πάρτε ένα βαμβάκι και ρίξτε λίγο από το προϊόν ντεμακικιάζ, ακουμπήστε το στο μάτι σας και αφήστε το για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσετε το μακιγιάζ να υγρανθεί, να σπάσει και να αφαιρεθεί πολύ πιο εύκολα. Στη συνέχεια σκουπίστε απαλά με το βαμβάκι το μάτι σας, κάνοντας κινήσεις προς τα έξω. Προσοχή όμως, ποτέ δεν πρέπει να τρίβετε με δύναμη το βαμβάκι. Αν χρειαστεί επαναλάβετε τη διαδικασία για να αφαιρέσετε ακόμα καλύτερα το βάψιμο σας.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε αδιάβροχη μάσκαρα, τότε θα πρέπει να πάρετε ένα προϊόν ειδικό για την αφαίρεση της.

Και μην ξεχνάτε το σημαντικότερο: πότε μα ποτέ μην αφήνετε το μακιγιάζ στο πρόσωπο σας! Όσο και αν βαριέστε ή βιάζεστε, βρείτε ελάχιστο χρόνο για να καθαρίσετε την επιδερμίδα σας.


Πηγή:beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...