Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Καρό παντού!!!

Το σκοτσέζικο καρό (tartan) είναι πιο πολύ στη μόδα από ποτέ και αυτό σίγουρα θα το έχετε διαπιστώσει από μια απλή βόλτα στα μαγαζιά. Από το κλασικό κόκκινο μέχρι σε μπλε και σε όλα τα χρώματα, τα λατρεμένα τετράγωνα θα μας απασχολήσουν πολύ αυτή τη σεζόν. Το καρό εκπροσωπεί το grunge style που τόσο αγαπήσαμε στα 80s & 90s. Φέτος το χειμώνα ξέθαψε τα παλιά σου πουκάμισα και τα άλλα καρό κομμάτια της ντουλάπας σου ή της μαμάς σου και φόρεσέ τα χωρίς ενδοιασμούς...














Αν δεν έχεις (πράγμα σπάνιο) ή αν θέλεις να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου ή να την ενισχύσεις με κάνα δυο νέα κομματάκια, οι επιλογές σου θα είναι αμέτρητες. Από καρό κλασικά πουκάμισα, μέχρι φούστες και φορέματα, ακόμα και παντελόνια και τσάντες… Καρό να δει το μάτι σου!

Ακολουθούν μερικά στιλ με τη λατρεμένη σκοτσέζικη πινελιά, που ξεχωρίσαμε και σας τα προτείνουμε! Φυσικά υπάρχουν αμέτρητα άλλα. Δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει και που σας ταιριάζει.
 
 

1. ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΡΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ. Ο πιο HOT συνδυασμός! Όλες μπορούμε να συμφωνήσουμε στο πόσο άψογα «δένει» το κόκκινο με το μαύρο χρωματικά. Όταν μιλάμε και για καρό σχέδιο, τότε το θέαμα απογειώνεται! Και όπου βλέπετε μαύρο μεταφράστε το φέτος σε… δερμάτινο!


2. ΚΑΡΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. Θες να λέγεσαι fashion icon? Αντέγραψε το look αυτών που ξέρουν! Για cool stylish εμφανίσεις αλλά και για ένα επιτυχημένο grunge style δέσε το καρό πουκάμισο στη μέση!



























3. ΚΑΡΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ - ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΦΟΥΣΤΑ. Εναλλακτικά για εξίσου κομψές εμφανίσεις, φόρεσέ το μέσα από pencil μαύρη φούστα.  


4. ΚΑΡΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΗΟΟDIES/SWEATERS. Για cozy καταστάσεις φορέστε το μέσα από ένα γκρι ή άλλο μονόχρωμο φούτερ ή πουλόβερ.



5. ΚΑΡΟ ΦΟΥΣΤΑ. Για stylish εμφανίσεις επέλεξε μια καρό φούστα. Για να ολοκληρωθεί με επιτυχία το στιλ σου, επέλεξε ρούχα και αξεσουάρ σε μαύρες ή γκρι αποχρώσεις.


6. ΚΑΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ. Τολμήστε το για ένα επιτυχημένο vintage look! Δείτε μερικές αφαλείς προτάσεις.




7. ΚΑΡΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ. Ολοκλήρωσε το στιλ σου προσθέτοντας μερικά καρό αξεσουάρ. Καλό θα ήταν να μην το παρακάνεις, περιορίσου σε ένα ή δύο το πολύ.



Πηγή:chicates.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...