Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Φθινοπωρινά φορέματα: πώς τα φορούν οι celebrities

Μπορεί ο χειμώνας να είναι ήδη καθ' οδόν ωστόσο τα φορέματα εξακολουθούν να κρατούν σημαντική θέση στην καρδιά και την γκαρνταρόμπα μας.



















Όπως όλα τα κομμάτια, έτσι και αυτά, προσαρμόζονται στις αλλαγές, που αφορούν διάφορους τομείς από το χρώμα τους εως και τα αξεσουάρ που το συνοδεύουν. Πώς μπορείς να πετύχεις τον καλύτερο συνδυασμό; Δες τι σου προτείνουν οι celebrities:


Η Δωροθέα Μερκούρη, κομψή όπως πάντα, προτίμησε το winter florar στους φθινοπωρινούς γήινους τόνους, ολοκληρώνοντας με nude παπούτσια (hot τάση και φέτος) και μια τσάντα σε σκούρο χρώμα, που ισορροπεί το look. 
 
 
Μια έξυπνη κίνηση έκανε η Δούκισσα Νομικού εν όψει χειμώνα. Έχοντας ως βάση το απόλυτο χρώμα της εποχής, το μαύρο, σε τσάντα και αξεσουάρ, έδωσε έμφαση στο φόρεμα, επιλέγοντας το royal μπλε, που φέτος θα φορεθεί πολύ!
 
 
Κάτι παρόμοιο έκανε και η Ελένη Φουρέιρα, εφαρμόζοντας παράλληλα όλες τις τάσεις της εποχής. Μαύρα αξεσουάρ και μπορντό κραγιόν ξεχώρισαν, ενώ φυσικά το γκρι φόρεμα σε στυλ σακάκι, απογείωσε την εμφάνισή της. 
 
 
Η Κατερίναι Καινούργιου αποτέλεσε μια ακόμα celebrity που δεν κατάφεραν να αποχωριστούν το χρώμα ακόμα και το φθινόπωρο. Τα prints παραμένουν ενώ το μαύρο αποτελεί και πάλι ο καλύτερος συνοδός. 
 
 
 
Το φθινόπωρο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλα τα χρώματα γίνονται μουντά. Αυτό απέδειξε και η Έλενα Παπαβασιλείου, επιλέγοντας ένα κόκκινο φόρεμα. Ωστόσο, έμεινε πιστή στους κλασσικούς συνδυασμούς, δηλαδή με μαύρο και χρυσό!
 
 
 
Το πιο safe συνδυασμό του χειμώνα έκανε από νωρίς η Φαίη Σκορδά. Μαύρο φόρεμα και nude αξεσουάρ είναι ο πιο απλός συνδυασμός και όμως ο πάντα επιτυχημένος.
 
 
 
Οι ρίγες θεωρούνται και αυτό το φθινόπωρο trend, όπως αποδεικνύει και η Μαίρη Συνατσάκη με το BSB φόρεμά της. Tip: Δώσε glamour touch σε κάθε outfit με ένα εντυπωσιακό κολιέ.
 
 
 
Η σέξι εκδοχή του μαύρου φορέματος βρήκε την εκπρόσωπό του στο πρόσωπο της Χρύσπας, η οποία επέλεξε το μαύρο χρώμα για την βραδινή της έξοδο, ολοκληρώνοντας με κόκκινα παπούτσια που έκαναν την διαφορά. 
 
 
Πηγή:missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...