Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

10 Καλύτερα κόκκινα κραγιόν του εμπορίου

Το κόκκινο χρώμα είναι το χρώμα του πάθους και διεγείρει τις αισθήσεις. Για αυτό άλλωστε είναι και το πιο διαδεδομένο χρώμα στα κραγιόν. Ένα κόκκινο κραγιόν κάνει τα χείλη πιο ελκυστικά και πιο σέξι και για αυτό το λόγο οι άντρες αυξάνουν την προσοχή τους. Όπως είναι λογικό, τα κόκκινα κραγιόν έχουν επικρατήσει στις προτιμήσεις των γυναικών...











Η αλήθεια όμως είναι ότι όλα τα κραγιόν δεν είναι ίδια. Παρακάτω παρουσιάζουμε (σε τυχαία σειρά) τα 10 καλύτερα κόκκινα κραγιόν του εμπορίου που πιστεύουμε ότι δεν θα σας αφήσουν αδιάφορες. Αν θέλετε να αποκτήσετε ελκυστικά χείλη που υπόσχονται πολλά, τότε ίσως πρέπει να τα δοκιμάσετε.


Καλύτερα κόκκινα κραγιόν του εμπορίου


Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color


Πρόκειται για ένα κραγιόν με πλούσιο και φωτεινό έντονο κόκκινο χρώμα σε κρεμώδη ματ υφή. Πολύ καλή επιλογή. το κραγιόν υπόσχεται μεγάλη διάρκεια. Δεν μένει παρά να το δοκιμάσετε.






Καλύτερα κόκκινα κραγιόν του εμπορίου


Dolce & Gabbana The Lipstick Classic Cream Lipstick in Devil


Καταπληκτική πορτοκαλοκόκκινη απόχρωση κατάλληλη για καλοκαιρινούς μήνες. Έξτρα φωτεινό χρώμα που διαρκεί. Πρόκειται για μια εγγυημένη επιλογή για αυτές που θέλουν να ξεχωρίζουν.










Καλύτερα κόκκινα κραγιόν του εμπορίου


ELF Cosmetics Essential Lipstick in Fearless


Χάρη τις μικροσκοπικές κηλίδες από μαρμαρυγία (mica), το κόκκινο χρώμα κάνει τα χείλη σας πιο λαμπερά από ποτέ. Εάν επιλέξετε αυτό το κραγιόν, τα χείλη σας θα λάμπουν σαν διαμάντια. Το κραγιόν αυτό είναι κατάλληλο για γυναίκες που θέλουν να κερδίσουν την προσοχή ακόμα και από μακριά.








Καλύτερα κόκκινα κραγιόν του εμπορίου


Giorgio Armani Lip Maestro in The Red


Πρόκειται για ένα καταπληκτικό κραγιόν με βελούδινη υφή και υπέροχη κόκκινη απόχρωση που δεν ξεχνιέται. Το κραγιόν αυτό έχει φανατικό γυναικείο κοινό και όχι άδικα. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει τότε ίσως ήρθε η κατάλληλη ώρα.










Καλύτερα κόκκινα κραγιόν του εμπορίου


Mac Cosmetics Lipstick in Russian Red


Το κραγιόν αυτό αποτελεί σταθερή διαχρονική αξία. Είναι ένα από τα παλιότερα κραγιόν, το οποίο όμως έχει σταθερό κοινό. Η (Ρωσική) κόκκινη απόχρωση κάνει αυτό το κραγιόν ένα από τα αγαπημένα πολλών γυναικών. Πρόκειται για ένα κραγιόν "must have".









Καλύτερα κόκκινα κραγιόν του εμπορίου


Maybelline ColorSensational Lip Color in Red Revival


Πρόκειται για ένα κραγιόν που διεγείρει το πάθος και κάνει τα χείλη πιο ελκυστικά από ποτέ. Το κραγιόν αυτό αφήνει ένα γυαλιστερό τελείωμα που θα λατρέψετε. Κατάλληλο για γυναίκες που θέλουν να κλέψουν την παράσταση.










Καλύτερα κόκκινα κραγιόν του εμπορίου


Nars Velvet Matte Lip Pencil in Red Dragon


Και ποια δεν θα ήθελε να βάψει τα χείλη της με αυτό το υπέροχο κραγιόν (Lip pencil). Πρόκειται για ένα προϊόν που όταν απλώνει έχει κρεμώδη υφή αλλά όταν ξεραίνεται γίνεται ματ. Το κραγιόν αυτό έχει ενυδατικές ιδιότητες και βιταμίνη Ε.









Καλύτερα κόκκινα κραγιόν του εμπορίου


NYC City Duet 2-in-1 Lipcolor in The Red Hots


Πρόκειται για ένα υπέροχο κραγιόν 2 σε 1. Πραγματικά πολύ καλή επιλογή και με υπέροχες αποχρώσεις. Το κραγιόν αυτό είναι κατάλληλο για γυναίκες που βαριούνται εύκολα και θέλουν να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα.










Καλύτερα κόκκινα κραγιόν του εμπορίου


Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain in Romantic


Πρόκειται για μια πολύ καλή εναλλακτική πρόταση. Αν δεν θέλετε ένα εντελώς κορεσμένο και αδιαφανές χρώμα, τότε το προϊόν αυτό είναι μια πολύ καλή επιλογή. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε.










Καλύτερα κόκκινα κραγιόν του εμπορίου


Tarte Cosmetics Glamazon Pure Performance 12-Hour Lipstick in Fierce


Πολλές φορές ένα κραγιόν μπορεί να δώσει την αίσθηση της ξηρότητας. Αυτό το κόκκινο κραγιόν με μάνγκο, αβοκάντο και shea butter σας εγγυάται ότι τα χείλη σας δεν θα "στεγνώσουν" ποτέ. Πρόκειται για ένα προϊόν με μεγάλη διάρκεια.



Πηγή:dynamikhgynaika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...