Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Grammy Awards 2013: Το μουσικό γεγονός της χρονιάς

Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς, η 55η τελετή των Grammy Awards 2013, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Staples Center στο Λος Άντζελες...


















Οι μεγάλη νικητές της βραδιάς είναι αδιαμφισβήτητα το γκρουπ Mumford & Sons. Οι Marcus Mumford, Ben Lovett, Winston Marshall και Ted Dwane κατάφεραν να κερδίσουν το βραβείο για το «Άλμπουμ της Χρονιάς», με το άλμπουμ τους Babel.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε, επίσης, ο Gotye κερδίζοντας το βραβείο «Τραγούδι της Χρονιάς», για το τραγούδι «Somebody That I Used to Know», το οποίο ερμήνευσε μαζί με την Kimbra. Το τραγούδι τους παρέμεινε για πολλές εβδομάδες στην κορυφή της λίστας Billboard Hot 100, για τη χρονιά που μας πέρασε.

Το διάσημο ζευγάρι Jay-Z και Beyonce δεν έμεινε παραπονεμένο. O Jay-Z έφυγε κρατώντας δύο βραβεία, αυτά των «Καλύτερη Ραπ Εκτέλεση» και «Καλύτερο Ραπ Τραγούδι» για το «Ni**as in Paris» και «Καλύτερη Ραπ Συνεργασία» για το κομμάτι «No Church in the Wild». Η Beyonce από την άλλη κέρδισε το βραβείο «Καλύτερη R&B Εκτέλεση» για την ερμηνεία της στο «Love On Top».

H Adele κατέκτησε το βραβείο «Καλύτερη Σόλο Ερμηνεία» για το κομμάτι «Set Fire to the Rain», αφήνοντας πίσω της την Katy Perry με το «Wide Awake».

Η Rihanna, η Taylor Swift, ο Frank Ocean, η Kelly Clarkson, και ο Drake αποχώρισαν από το Staples Center, επίσης κερδισμένοι.

Οι νικητές ήταν πολλοί, τη βραδιά όμως έκλεψε το κόκκινο χαλί. Δες αναλυτικά όλες τις εμφανίσεις των διάσημων αστέρων:





Η Rihanna πραγματοποίησε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Η 24χρονη τραγουδίστρια φόρεσε μία Azzedine Alaia τουαλέτα, Neil Lane κοσμήματα και Manolo Blahnik γόβες.





Χωρίς να απέχει ιδιαίτερα από το χαρακτηριστικό στυλ της, η Adele επέλεξε ένα Valentino Couture φόρεμα, που το συνδύασε με ασορτί γόβες.
 
 
 
 
Η Taylor Swift φόρεσε J. Mendel φόρεμα συνδυασμένο με Jimmy Choo παπούτσια, Lorraine Schwartz σκουλαρίκια, ένα Ofira δαχτυλίδι και βραχιόλι Jaimin with Lorraine Schwa
 
 
 
Για τη μεγάλη της βραδιά η Carrie Underwood επέλεξε μία στράπλες τουαλέτα από δαντέλα του οίκου Roberto Cavalli, την οποία συνδύασε με ένα διαμαντένιο κολιέ.
 
 
 
 
Η JLo φόρεσε ένα Anthony Vaccarello φόρεμα, Tom Ford σανδάλια, Jimmy Choo τσάντα και Norman Silverman κοσμήματα.
 
 
 
 
H Beyonce επέλεξε να φορέσει μία super cool, ασπρόμαυρη, ολόσωμη φόρμα με την υπογραφή του σχεδιαστή Osman, bangles με γεωμετρικά σχέδια και Swarovski clutch.
 
 
 
 
 
Η Katy Perry φόρεσε μία πράσινη τουαλέτα, με βαθύ ντεκολτέ, από τη resort συλλογή του οίκου Gucci.
 
 
 
 
 
Η Nicole Kidman επέλεξε μία χρυσή Vera Wang τουαλέτα, L’Wren Scott παπούτσια, Fred Leighton κοσμήματα και Roger Vivier clutch.
 
 
 
 
Είναι φανερό ότι της αρέσουν τα φορέματα με τα cut-outs. Γι'αυτό και η Alicia Keys φόρεσε αυτήν την Azzedine Alaia τουαλέτα, που συνδύασε με Jimmy Choo γόβες και Lorraine Schwartz κοσμήματα.
 
 
 
 
 
Paule Ka φόρεμα και Stern κοσμήματα ήταν η επιλογή της Kelly Osbourne.
 
 
 
 
Roberto Cavalli τουαλέτα επέλεξε και η Carly Rae Jepsen και τη συνδύασε με χρυσό Cuyana βραχιόλι και H. Stern δαχτυλίδι. Jerome C. Rousseau’s peep-toe Mary Janes ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της.
 
 
 
 
 
 
Μένοντας πιστή στο δραματικό ύφος που χαρακτηρίζει τις εμφανίσεις της, η Florence Welch φόρεσε μία πράσινη Givenchy τουαλέτα, από τη συλλογή Φθινόπωρο 2009 του οίκου. Τη συνδύασε με ασορτί clutch και σανδάλια, επίσης Givenchy.
 
 
 
 
 
 
Η αδερφή της Beyonce, Solange Knowles, επέλεξε μία πράσινη Ralph & Russo Couture τουαλέτα συνδυασμένη με Lorraine Schwartz κοσμήματα.
 
 
 
 
 
 
 
Η δική μας Maria Menounos επέλεξε για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Grammy Awards, μία κίτρινη Gomez-Gracia τουαλέτα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πηγή:missbloom.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...