Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Ζώδια και Σεξ: Ο απόλυτος οδηγός για κάθε ζώδιο

To σεx είναι ένας σημαντικός παράγοντας που καθορίζει την συμπεριφορά μας και την ψυχική μας ισορροπία.
Είναι σημαντική η απόλαυση και η προσωπική μας ολοκλήρωση μέσα από αυτό. Ποια ζώδια λοιπόν έχουν αντοχές; 


Σε ποιους αρέσει η συζήτηση; Ποιες είναι οι προτιμήσεις και τα ευαίσθητα σημεία τους; Μαθε τα πάντα για το πριν και το μετά και δώσε την κατάλληλη προσοχή για να σου μείνει μια αξέχαστη εμπειρία. 

ΚΡΙΟΣ 
Ο Κριός έχει τεράστια αντοχή στο σεx και το απολαμβάνει στο έπακρο. Είναι κυνηγός, θέλει εκείνος να κυνηγάει το ταίρι του για να υπάρχει ενδιαφέρον, πειραματίζεται, αναζητά ολοκληρωτικά την ευχαρίστηση και θέλει η σύντροφός του να τον ικανοποιεί. Είναι πάντα έτοιμος σε κάθε πρόκληση-πρόσκληση. Δεν αγαπά ιδιαίτερα τα προκαταρκτικά παιχνίδια ενώ βαθιά μέσα του θέλει να συνδέεται ψυχικά με το ταίρι του. Του αρέσουν τα βρόμικα λόγια και τα μικρά χτυπηματάκια στο κρεβάτι. Θέλει να κάνει συνέχεια σεx, όλη νύχτα, με ένταση και πάθος. Επιδιώκει νέες εμπειρίες και ποικιλία. Είναι ο αρχηγός, κατευθύνει. Αγαπά τα απαγορευμένα και το σεx σε όλα τα μέρη. Εμπνέεται συνεχώς άλλες στάσεις και διεγείρεται με σαδιστικά ερωτικά παιχνίδια. Είναι γνήσιος επιβήτορας, ένας δυναμικός εραστής. Οι γυναίκες προτιμούν να βρίσκονται πάνω από τον σύντροφό τους στο κρεβάτι. Κάνει one night stand όταν βαρεθεί τη σύντροφό του. Το σεx γι’ αυτόν είναι περισσότερο μια φυσική πράξη παρά συναισθηματική. Εκδηλώνεται δημοσίως αλλά είναι και ζηλιάρης. Του αρέσει το μασάζ στο κεφάλι και τα seχ show. Μην ερωτοτροπείς ανόητα μαζί του γιατί θα ξενερώσει. Αγαπημένη στάση: από πάνω. 
Αγαπημένη ατάκα μετά το σεx: ας ξαναμπούμε στο ψητό, να το κάνουμε πάλι και πάλι και πάλι.... 

ΤΑΥΡΟΣ 
Ο Ταύρος έχει μια ενδιαφέρουσα σεxουαλική ζωή. Μπορεί να κάνει σεx όλη νύχτα αρκεί να έχει δίπλα του μια αισθησιακή σύντροφο. Τότε, δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα και την παρασύρει στον κόσμο της φαντασίωσης. Αγαπά το ερωτικό παιχνίδι και θέλει ένα ενθουσιώδες και πρόθυμο ταίρι. Αγαπά τις απολαύσεις και το σεx του ανοίγει την όρεξη. Είναι εκλεκτικός, έχει γούστο. Προτιμά το έντονο σεx και το απολαμβάνει στο έπακρο. Του αρέσουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια και οι απανωτοί οργασμοί. Είναι αισθησιακός και φιλήδονος, επίμονος και πεισματάρης στην κατάκτηση της συντρόφου του. Ευαίσθητο σημείο του είναι ο λαιμός, τα χάδια και τα απαλά δαγκώματα που ξυπνάνε το ηφαίστειο μέσα του. Απολαμβάνει ένα αισθησιακό μασάζ, με ποτό, σε ένα όμορφο περιβάλλον αλλά και το σεξ μετά από ένα καλό γεύμα. Φιλάει και χαϊδεύει ώρες ατελείωτες. Ψιθύρισέ του απαλά στα αυτιά. Κάνει έρωτα μόνο και μόνο για την αίσθηση της σεξουαλικής πράξης. Δεν είναι πρωτότυπος αλλά έχει αντοχές. Δεν του αρέσει ο σαδομαζοχισμός. Ξέρει να ικανοποιεί το ταίρι του κάνοντας τα πάντα αισθησιακά. Του αρέσει η οσμή του σώματος, η φυσική μυρωδιά αλλά και το σεξ στη φύση. Απαιτεί πίστη και αν κάτι ψυλλιαστεί, φεύγει.  Αγαπημένη στάση: στο πλάι. 
Αγαπημένη ατάκα μετά το σεx: και τώρα, τι θα φάμε; 

ΔΙΔΥΜΟΣ 
Το σεx τονώνει το μυαλό και το σώμα, λέει ένας Δίδυμος. Θέλει μια σύντροφο που θα τον ικανοποιεί και θα πειραματίζεται μαζί του. Το σεx ξεκινάει από το κεφάλι και πάει προς τα κάτω. Είναι πηγή ζωής και ενέργειας γι’ αυτόν. Αναζητά συνεχώς το τέλειο ταίρι και την τέλεια σεxουαλική εμπειρία. Θέλει κάτι ξεχωριστό. Πειραματίζεται και συνδυάζει τη λογική με τη γοητεία. Ξέρει να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες που θα τον οδηγήσουν στην πράξη, ξέρει να γοητεύει και να αποπλανεί. Λειτουργεί εγκεφαλικά και χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές που τον κάνουν τέλειο εραστή. Δεν δεσμεύεται συναισθηματικά και μπορεί άνετα να έχει τρεις και τέσσερις ερωτικές περιπέτειες ταυτόχρονα. Μιλάει κατά τη διάρκεια αλλά και πριν την πράξη ενώ χρησιμοποιεί και ερωτικά βοηθήματα. Του αρέσουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια και οι εναλλαγές στάσεων. Θα ήθελε να έχει την εμπειρία του ομαδικού σεx ή του ομοφυλοφιλικού. Τρελαίνεται για το τηλεφωνικό ή σεx μέσω internet. Του αρέσει ο φωτισμός κατά τη διάρκεια. Είναι ηδονοβλεψίας, αγαπά το μασάζ και ξέρει να χειρίζεται σωστά τα χέρια του. Φλερτάρει ασύστολα και η διάθεσή του αλλάζει συνεχώς. Άλλοτε κυνηγάει τον έρωτα και άλλοτε αδιαφορεί. Σε κάθε περίπτωση, το σεξ του φτιάχνει τη διάθεση. Διαβάζει βιβλία σχετικά και μετά φυσικά ψάχνει να τα εφαρμόσει. Είναι εφευρετικός και το κάνει παντού. Ευαίσθητο σημείο του είναι τα χάδια στα άκρα. Πρέπει να τον ερεθίσεις διανοητικά για να ευχαριστηθείς σεξ μαζί του. Δεν είναι πιστός γιατί βαριέται εύκολα.  Αγαπημένη στάση: όρθια και αν τον βλέπουν και άλλοι....ακόμα καλύτερα... 
Αγαπημένη ατάκα μετά το σεx: περιμένω μια φίλη μου ή.... πάω μια βόλτα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ο Καρκίνος είναι πολύ συναισθηματικός και αν καταφέρεις να βρεις το κουμπί του, θα ζήσεις πολλές συγκινήσεις μαζί του. Το σεx γι’ αυτόν είναι μια συναισθηματική εμπειρία η οποία είναι συναρπαστική όταν τον διεγείρεις. Διαισθάνεται τις επιθυμίες της συντρόφου του και αυτό κάνει τον έρωτα απολαυστικό. Καλό σεx ισοδυναμεί με καλή ερωτική ζωή. Θέλει χάδια, ατελείωτες αγκαλιές, φιλιά (ερεθίζεται με αυτά) , κολακευτικά λόγια κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πράξη. Έχει ανάγκη την ψυχική ασφάλεια μέσω της σεxουαλικής ολοκλήρωσης. Αναζητά την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Στο μυαλό του υπάρχει πάντα το άπιαστο όνειρο που έχασε ή δεν μπορεί να βρει. Αντιπαθεί τη χυδαιότητα, τον έλκουν τα κομπλιμέντα, η στοργή και η κατανόηση. Του αρέσει το σεx τη νύχτα, στο σκοτάδι, στο κρεβάτι ή στην παραλία, κοντά σε νερό και θέλει να αισθάνεται άνετα. Ξέρει να ευχαριστεί τη σύντροφό του με τις ατελείωτες φαντασιώσεις του. Χρησιμοποιεί ερωτικά βοηθήματα. Ζει για ρομάντζο, είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα με λάθος επιλογές συντρόφων. Δεν κάνει κάτι ποτέ με το ζόρι, αν είναι όμως έτοιμος, η νύχτα θα είναι ατελείωτη. 
Αγαπημένη στάση: μπρούμυτα με τα φώτα κλειστά. 
Αγαπημένη ατάκα μετά το σεx: πότε παντρευόμαστε; Η να σε γνωρίσω στη μαμά μου;... 

ΛΕΩΝ 
Ο Λέων θέλει να κυριαρχεί στη σύντροφό του. Θέλει να ακούει συνεχώς πόσο υπέροχος είναι. Ξέρει να αποπλανεί και λατρεύει τις γυμνές εμφανίσεις. Είναι γενναιόδωρος, με αυτοπεποίθηση και θέλει να νιώθει επιθυμητός, ότι είναι ο καλύτερος. Γνωρίζει την σεξουαλικότητά του, ευχαριστεί τη σύντροφό του και απολαμβάνει το σεξ. Ο εγωισμός του δεν του επιτρέπει να χρησιμοποιεί ερωτικά βοηθήματα και δεν διαθέτει φαντασία. Του αρέσουν τα σέxι εσώρουχα, οι απαλές νυχιές στην πλάτη, το στοματικό σεξ και τα χάδια. Είναι εκρηκτικά ερωτιάρης. Αναζητά το ρομαντισμό, την πολυτέλεια και την άνεση, αυτοσχεδιάζει ενώ είναι και απαιτητικός, θέλει επαίνους και αναγνώριση. Θέλει να αναγνωρίζεται η απόδοσή του. Είναι πολύ σεξουαλικός και δεν κάνει ιδιαίτερες προσπάθειες για να κατακτήσει, απαιτεί σεβασμό. Είναι ένα αληθινό λιοντάρι και πολλές φορές προτιμά το ωμό σεx. Το μασάζ τον χαλαρώνει, του αρέσουν οι κουβέντες στο κρεβάτι όπως και η επιβεβαίωση. Δεν ερωτεύεται αμέσως μετά το σεx, χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Σε καθηλώνει αυτός ο άντρας, δεν αντιστέκεσαι εύκολα. Συμβουλή μου είναι να μην του δοθείς αμέσως. 
Αγαπημένη στάση: οποιαδήποτε αρκεί να βλέπει το γυμνό κορμί. Αγαπημένη ατάκα μετά το σεx: δεν ήμουν ο καλύτερος που είχες ποτέ; (προσοχή στην απάντηση). 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Ο Παρθένος είναι ευαίσθητος, τρυφερός και θέλει να ικανοποιεί τη σύντροφό του. Προσπαθεί να είναι όλα τέλεια. Αν καταφέρεις να βγάλεις τον αισθησιασμό που κρύβει μέσα του, θα κάνεις έρωτα με τον πιο απελευθερωμένο εραστή. Είναι ντροπαλός και κρύβει τις φαντασιώσεις του. Αν βρεις το κουμπί του και τον χειριστείς σωστά, θα σε αγαπήσει. Δεν αναζητά σύντομες περιπέτειες αλλά τη σταθερότητα. Είναι ευγενικός, λάτρης του χιούμορ, έξυπνος, με καλό γούστο. Έχει αναστολές και δεν πειραματίζεται. Κάνει συγκεκριμένες κινήσεις στο σεx. Αν όμως ερωτευτεί και παθιαστεί, βγάζει απρόσμενα τα σεxουαλικά του ένστικτα. Του αρέσει το σεξ μετά το μπάνιο, θέλει να φιλάει όλο το κορμί και αντιπαθεί τις ανωμαλίες. Είναι ήρεμος, δεν κάνει one night stand, ξέρει να γδύνει με τα μάτια. Ψάχνει λεπτομερώς το άτομο με το οποίο θα κάνει έρωτα και αυτή του η τελειομανία πολλές φορές τα σκοτώνει όλα. Η τέλεια σύντροφος βγάζει το maximum της σεxουαλικότητάς του και επειδή αυτό είναι δύσκολο να το βρει, αναγκαστικά συμβιβάζεται. Ενώ είναι πρακτικός και προσγειωμένος, τα πάθη του είναι πολύ δυνατά. Είναι προκλητικός στο κρεβάτι αν του εξάψεις τη φαντασία. Ευαίσθητα σημεία του είναι τα οπίσθια και η κοιλιά. Αφήνεται στην αγκαλιά της συντρόφου του αφότου έχει τακτοποιήσει όλες του τις εκκρεμότητες και μερικές φορές παραμελεί το ταίρι του για χάρη της δουλειάς. Απαιτεί καθαριότητα για να απολαύσει το σεx. 
Αγαπημένη στάση: στα 4. 
Αγαπημένη ατάκα μετά το σεx: να κάνουμε ένα μπάνιο, να αλλάξω τα σεντόνια, ε ...και μια μικρή απολύμανση δεν βλάπτει. 


ΖΥΓΟΣ 
Το σεx είναι σημαντικό για τον Ζυγό. Θέλει μια χαρισματική σύντροφο δίπλα του. Ξέρει να αποπλανεί και να συζητάει πριν φτάσει στο κρεβάτι. Θέλει να ακούει καλά λόγια για τις επιδόσεις του. Ασκεί γοητεία με το χαμόγελό του, θέλει ρομαντισμό, αγάπη και τρυφερότητα για να του ανοίξει η όρεξη. Είναι θερμός και σαγηνευτικός εραστής. Πειραματίζεται στο σεx και ικανοποιεί το ταίρι του αρκεί να τον διεγείρει πνευματικά και συναισθηματικά. Είναι εγκεφαλικός και δεν του αρέσει η χυδαιότητα. Μαγνητίζει και κάνει σεx σε αρμονικό περιβάλλον. Θέλει να έχει τον έλεγχο κατά την πράξη ενώ του αρέσουν και οι καθρέφτες γύρω του. Είναι ηδονοβλεψίας και κάνει δυο σχέσεις ταυτόχρονα αν δεν ικανοποιείται. Είναι καλόκαρδος, καθόλου εγωιστής και δίνει περισσότερα απ’ότι παίρνει. Του αρέσουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια, το σεξ χωρίς ιδιαίτερη κούραση, ο αισθησιασμός και τα ωραία λόγια. Δεν αποκαλύπτει εύκολα τις σκέψεις και τις φαντασιώσεις του, κρύβει αλήθειες για να μην πληγώσει το ταίρι του. Καθότι είναι επικοινωνιακός όμως, μιλάει για τις σεξουαλικές επιθυμίες και ανάγκες του. Ικανοποιεί τις φαντασιώσεις των άλλων και του αρέσει να παίρνει το ταίρι του πρωτοβουλίες. Απεχθάνεται τους κακούς τρόπους. Στο σεx πρέπει να υπάρχει συναίσθημα και αισθησιασμός. Για να μείνεις μαζί του πρέπει να τον ερεθίσεις εγκεφαλικά. 
Αγαπημένη στάση: ότι θέλει το ταίρι του. 
Αγαπημένη ατάκα μετά το σεx: αν σου άρεσε εσένα, μου άρεσε κι εμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Ο Σκορπιός έχει πολλές σεxουαλικές ικανότητες. Ξέρει να φτάνει στην απόλυτη συναισθηματική και σεxουαλική κορύφωση. Θέλει να προσφέρει απόλαυση και αισθησιασμό. Αναζητά μια ακούραστη σύντροφο. Ερωτοτροπεί συνεχώς. Όταν αρχίζει, δεν σταματά μέχρι να πεις δεν αντέχω άλλο. Οι ορμές του δεν έχουν περιορισμούς. Έχει απίστευτη όρεξη, πειραματίζεται και φαντασιώνεται. Δεν έχει αναστολές, είναι παθιασμένος, απαιτητικός και απαιτεί πίστη. Του αρέσει να χαϊδεύει όλο το σώμα, να φιλάει παθιασμένα και να δαγκώνει απαλά. Ηδονή και πόνος μαζί τον οδηγούν στην έκσταση. Δοκιμάζει πρωτόγνωρα, παράξενα πράγματα ενώ χρησιμοποιεί και ερωτικά βοηθήματα. Το σεx είναι εκτόνωση γι’ αυτόν, είναι συναισθηματικό, έντονο και επώδυνο αν έχει τραύματα. Ευαίσθητο σημείο του τα σεxουαλικά του όργανα. Ξέρει να επιβάλλεται και να παίρνει αυτά που επιθυμεί. Του αρέσουν τα όργια ενώ εμπλέκεται και συναισθηματικά στο σεx. Όμως τα συναισθήματα και τις σκέψεις του τα κρύβει. Είναι πολύ κτητικός και με το σεξ ασκεί εξουσία. Κάνει πράξη τις φαντασιώσεις του. Είναι πολύ δυνατός παίκτης και σκέφτεται το σεξ συνέχεια. Μπορεί να φαίνεται ήρεμος και απόμακρος αλλά στο κρεβάτι τα βγάζει όλα. Άγριος και παθιασμένος, εξερευνά τα σκοτεινά σημεία της σεξουαλικότητας, τα βάθη της ψυχής. Δεν έχει ταμπού και αγαπά τα περίεργα εσώρουχα. Ξέρει την τέχνη, είναι επιδέξιος και σε πάει στον έβδομο ουρανό. 
Αγαπημένη στάση: στο τραπέζι, στο πάτωμα.... 
Αγαπημένη ατάκα μετά το σεξ: α, μήπως πρέπει να σε λύσω; 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Το σεx για τον Τοξότη είναι χαρά και διασκέδαση, είναι μια εμπειρία που δεν έχει να κάνει με το συναίσθημα. Δεν ντρέπεται, κάνει τα πάντα και απολαμβάνει κάθε ερωτική περιπέτεια. Του αρέσει να μαθαίνει, να κάνει καινούργια πράγματα. Είναι ελεύθερος, απολαμβάνει το σεx και μιλάει στο κρεβάτι. Ενθουσιάζεται και κυνηγάει συντρόφους σε ταξίδια και διακοπές, ξεσηκώνει με ένα μοναδικό τρόπο. Φλερτάρει ενώ αντιπαθεί τις διαστροφές και τις σαδομαζοχιστικές εμπειρίες. Τον ενδιαφέρει η αμοιβαία ικανοποίηση. Του αρέσουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια και το σεx στη φύση ή σε καινούργια μέρη. Ευαίσθητο σημείο του είναι τα γεννητικά όργανα και τα οπίσθια. Αγαπά τα κόκκινα, τα μαύρα εσώρουχα και το μασάζ. Είναι παιχνιδιάρης, ξέρει να εξιτάρει, σχολιάζει ωμά. Είναι εφευρετικός και αν βρει το κατάλληλο ταίρι, τα δίνει όλα. Του αρέσει το απρόβλεπτο, το περίεργο. Τον ενδιαφέρει η ποιότητα αλλά και η ποσότητα. Ξέρει να τρελαίνει τη σύντροφο στο κρεβάτι. Δεν είναι πιστός και ειδικά αν δεν ικανοποιείται. Θέλει να εμπιστεύεται το ταίρι του αλλά εκείνος δεν θα δείξει ποτέ ότι σε εμπιστεύεται. Πριν την πράξη, θέλει συζήτηση, ένα ποτάκι, καλό φαγητό και χιούμορ. Δοκιμάζει τα πάντα για την εμπειρία και την περιπέτεια. Άλλοτε είναι πολύ συναισθηματικός, άλλοτε ωμός, άλλοτε κάνει παιχνίδια και άλλοτε μπαίνει κατευθείαν στο ψητό. 
Αγαπημένη στάση: πάνω σε ένα δέντρο;;; τι λες; 
Αγαπημένη ατάκα μετά το σεx: θέλεις να δούμε μια ταινία; Η ...θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο... 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Ο Αιγόκερως δείχνει ντροπαλός αλλά είναι ένας παθιασμένος εραστής. Είναι επίμονος, πιστός και ξέρει να προσφέρει απόλαυση. Θέλει μια σύντροφο ελκυστική και ισχυρή. Του αρέσει να έχει το πάνω χέρι, τον έλεγχο, είναι σαδιστής δείχνοντας έτσι την υπεροχή του. Αγαπά τα ερωτικά παιχνίδια. Όσο δυνατός και σκληρός και αν δείχνει, αγαπά τα χάδια, τις αγκαλιές και τα παιχνίδια μετά το σεx. Έχει έντονη σεxουαλική ορμή και μεγάλη ανάγκη τον έρωτα. Παίρνει πρωτοβουλίες, σε στύβει σεxουαλικά χωρίς πάντα να εμπλέκεται συναισθηματικά. Δεν αγαπά ιδιαίτερα τα προκαταρκτικά παιχνίδια, του αρέσει η διάρκεια και θέλει να φαίνονται οι επιδόσεις του. Του αρέσει το στριπτίζ και χρησιμοποιεί σεxουαλικά βοηθήματα. Τον ερεθίζουν τα βίντεο και οι ερωτικές συζητήσεις. Βλέπει πορνό μόνο για να αποκτήσει εμπειρίες. Θέλει να βλέπει πλάτη και οπίσθια ενώ αυτά είναι και τα δικά του ευαίσθητα σημεία. Έχει μεγάλες αντοχές και προτιμά τις στάσεις που φέρνουν αργή και δυνατή ικανοποίηση. Κρύβει τα συναισθήματά του αλλά όταν εμπιστευτεί ένα πρόσωπο, γίνεται πολύ γλυκός και συναισθηματικός. Δεν κάνει ακροβατικά και αν δεν έχει όρεξη καταντάει βαρετός. Όταν έχει κέφια, είναι τέλειος. Κάνει σεx σε διαφορετικά σημεία. Δεν του αρέσει το προκλητικό ντύσιμο.  
Αγαπημένη στάση: όλες. 
Αγαπημένη ατάκα μετά το σεx: πόσες πιστωτικές έχεις; Ή ....ξέρεις καλά τον διευθυντή μου;;;; 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Για τον Υδροχόο σεx σημαίνει σύνδεση καρδιάς και μυαλού. Θέλει να συζητάει, να μοιράζεται τις σκέψεις του. Πειραματίζεται και αναζητά αγάπη, φροντίδα και ανοιχτό μυαλό, ειλικρίνεια και πίστη. Το σεx είναι κάτι απλό γι’ αυτόν, είναι περιποιητικός και προσφέρει απόλαυση. Σεx και φιλιά είναι ένα. Αγαπά τα προκαταρκτικά παιχνίδια, έχει μεγάλη φαντασία, αντοχές και δοκιμάζει όλες τις στάσεις. Είναι φετιχιστής και σαδιστής. Δεν έχει ταμπού, κάνει ομαδικό ή ομοφυλοφιλικό σεx. Πολλές φορές σοκάρει με τα παιχνίδια του. Δεν μπερδεύει σεx με συναίσθημα και έλκεται από παράξενα άτομα. Πολλές φορές, μιλάει περισσότερο και κάνει λιγότερο έρωτα. Ευαίσθητο σημείο είναι τα πόδια του. Είναι εκκεντρικός, διασκεδαστικός, εφευρετικός και ιδιαίτερος, καλύτερος σαν φίλος παρά σαν εραστής. Ερεθίζεται σεxουαλικά με το μυαλό και το πνεύμα. Προτιμά το γρήγορο και ικανοποιητικό σεx. Είναι ανοιχτός σε όλα και δίνει σημασία στην καθαριότητα και την αντισύλληψη. Είναι διαθέσιμος με όλους μέχρι να βρει τον άνθρωπό του. Δείχνει ψυχρός, κρύβει τα συναισθήματά του και δημιουργεί μυστήρια για να προστατεύεται. Ποτέ δεν ξέρεις τι σκέφτεται και τι αισθάνεται. Κάνει συχνά νέες γνωριμίες, δεν θεωρείται πιστός και αν ερεθιστεί το μυαλό του, δεν αφήνει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία. Κάνει έρωτα με μια φίλη η οποία συνεχίζει να είναι φίλη. Αγαπημένη στάση: ότι κάτσει... 
Αγαπημένη ατάκα μετά το σεx: πως είπαμε σε λένε; Ή ....μήπως ο σκύλος σου δαγκώνει; 


ΙΧΘΥΣ 
Το σεx είναι συναίσθημα για τον Ιχθύ. Είναι αισθησιακός, δημιουργικός, αγαπά τις φαντασιώσεις και τα παιχνίδια. Έχει μεγάλη όρεξη για σεx και συνήθως αφήνει τις καταστάσεις ρευστές. Είναι έτοιμος για όλα, έχει αντοχές και θέλει να ευχαριστεί τη σύντροφό του. Όταν πέφτει στο κρεβάτι, ξεχνάει να σηκωθεί. Μετά την πράξη, είναι χαδιάρης, λέει όμορφα λόγια και κάνει όνειρα για το μέλλον. Έχει μεγάλη φαντασία. Ανταποκρίνεται γρήγορα και αισθησιακά, κάνει όλα τα χατίρια και ζητά πίστη γιατί είναι ζηλιάρης. Οι ορμές του δεν ικανοποιούνται πάντα. Πρέπει να τον διεγείρεις συναισθηματικά. Του αρέσουν πολύ τα προκαταρκτικά παιχνίδια και οι έντονες εμπειρίες. Είναι περιπετειώδης με τάσεις μαζοχισμού και προσφέρει κάθε είδους ευχαρίστηση. Εξιδανικεύει, είναι ονειροπόλος, παίζει ρόλους και του αρέσει να βλέπει πορνό κατά την διάρκεια της πράξης. Λατρεύει το σεx στη θάλασσα, να ακούει τον ήχο του νερού αλλά γενικώς το κάνει παντού. Ευαίσθητο σημείο του τα πόδια, τα πέλματα. Αγαπά το ατελείωτο love story. Είναι θαυμάσιος, ρομαντικός εραστής και απολαμβάνει το σεx με όλες τις αισθήσεις του. Εξάλλου, αγάπη και σεx είναι ένα. Δεν ευχαριστιέται αν δεν υπάρχει ένα βαθύ συναισθηματικό δέσιμο. Τότε, σε πάει στον έβδομο ουρανό. Του αρέσουν οι ψίθυροι στο αυτί και οι αυτοσχεδιασμοί. Αναζητά την τελειότητα. Μαζί του, δεν θα βαρεθείς ποτέ. 
Αγαπημένη στάση: κάτω από το ντουζ... 
Αγαπημένη ατάκα μετά το σεx: πότε θες να πάμε για βέρες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...