Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Grammy Awards 2013: Όλες οι beauty λεπτομέρειες

Μία βραδιά Grammy δε μπορεί παρά να περικλείει εντυπωσιακά μαλλιά και μακιγιάζ που θα κάνουν τις stars να λάμψουν περισσότερο στο κόκκινο χαλί. Wavy, θηλυκά μαλλιά, κομψοί κότσοι, αριστοκρατικά πιασίματα και ιδιαίτερα μακιγιάζ ήταν οι βασικές beauty λεπτομέρειες από τη βραδιά των Grammy... 










Εμείς ξεχωρίσαμε τα μαλλιά της Taylor Swift, της Karlie Kloss και της Rihanna, ενώ το μακιγιάζ της Beyonce και της Alexa Chung κέρδισαν τις εντυπώσεις.

 
Δείτε παρακάτω αναλυτικά, τις beauty λεπτομέρειες από το κόκκινο χαλί:


Μας άρεσε ιδιαίτερα το girly στυλ της Alexa Chung. Ακόμα, το μακιγιάζ της με εντυπωσιακά, γατίσια μάτια και το εκτυφλωτικό, κόκκινο κραγιόν ήταν από τα καλύτερα της βραδιάς.




H Nicole Kidman επέλεξε ίσια μαλλιά και χωρίστρα στη μέση ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε neutral τόνους. Λιτή και εντυπωσιακή.



Η Katy Perry άφησε πίσω της τις υπερβολές αφήνοντας τα μαλλιά της κάτω ανάλαφρα και με όγκο και με με μόνο της όπλο το eyeliner εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί.



O chic κότσος-μπανάνα της Adele μας υπενθύμισε πως τα κλασικά χτενίσματα είναι πάντα επίκαιρα και για όλες τις περιστάσεις.




Η Beyonce με chic αλογοουρά και εντυπωσιακό μακιγιάζ με κερασί κραγιόν στα χείλη και μακιγιάζ ματιών σε γήινους τόνους.



Η Taylor Swift άφησε κάτω τις χαρακτηριστικές της αφέλειες και έπιασε τα μαλλιά της σε ένα κότσο. Η πλεξίδα-στεφάνι στα μαλλιά της έδωσε έναν αρχαιοελληνικό αέρα στην εμφάνιση, ό,τι πρέπει για το υπόλοιπο σύνολο.




H Jennifer Lopez έπιασε τα μαλλιά της στο αγαπημένο της, σφιχτό "ballet bun". Αυτό που ήταν εντυπωσιακό ήταν το μακιγιάζ της, με μαύρο μολύβι περιμετρικά του ματιού και έντονες βλεφαρίδες.



H Rihanna με ένα ακόμη διαφορετικό look, αλλιώτικο από τα άλλα. Οι μακριές, ombre τρέσες της έδωσαν ένα pop-γυναικείο αέρα, που τόσο της πήγαινε! Τα κατακόκκινα χείλη ταίριαζαν ιδανικά με το κόκκινο Azzedine Alaia φόρεμα.






H Carrie Underwood με flawless make up. H τραγουδίστρια έδωσε έμφαση στα μάτια με smoky μακιγιάζ και έβαψε τα χείλη σε nude τόνους.




Τα wavy, καρέ μαλλιά της Karlie Kloss της έδωσαν έναν retr0-girly αέρα στο στυλ της.











Πηγή:jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...