Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

New Season’s HOT: Η Επιστροφή των Mule Παπουτσιών

Να και κάτι που είχαμε καιρό να δούμε και που αποδεικνύει ότι η μόδα κάνει κύκλους γι΄ αυτό σκέψου το καλά πριν αποφασίσεις να πετάξεις τα «παλιομοδίτικα» κομμάτια που βρίσκονται στη ντουλάπα σου...











Δυναμικό comeback φαίνεται πως κάνουν τα παπούτσια τύπου mules. Τα άλλοτε πολυσυζητημένα αλλά και πολυφορεμένα ξώφτερνα πέδιλα, έρχονται αυτή τη σεζόν για να προσθέσουν ένα ογκώδες αλλά στιλάτο και φινετσάτο στιλ στα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σου σύνολα.



Δεν είναι λίγοι οι σχεδιαστές που τα παρουσίασαν στις νέες τους συλλογές για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014, με πρώτους απ΄ όλους την fashion icon και σχεδιάστρια μόδας Victoria Beckham που παρουσίασε τη νέα της συλλογή, όχι με ψηλοτάκουνα πέδιλα, αλλά με mules δια χειρός Manolo Blahnik.



Φέτος σε νέες γραμμές, σε nude αλλά και ασπρόμαυρες αποχρώσεις, αλλά και με εντυπωσιακά τακούνια τα mules γίνονται το πιο hot παπούτσι της νέας σεζόν που ολοκληρώνει κάθε ξεχωριστό σύνολο χαρίζοντας ένα διαφορετικό στιλ.




Πώς θα τα Φορέσεις

Ταιριάζουν τέλεια με τις pencil φούστες αλλά και τις midi σε flowy γραμμή για πιο φινετσάτο ύφος.






Θα τα φορέσεις με παντελόνια σε ανδρόγυνο ύφος και cropped γραμμή, αλλά και με τα κοντά σου σόρτς. Γίνονται η ιδανική επιλογή για τα sporty looks, συμπληρώνοντας τις τάσεις της νέας σεζόν, ενώ συνδυάζονται εύκολα και με τα αγαπημένα denims.






Ως παπούτσια, τα mules είναι ιδιαίτερα βολικά, κάτι που τα κάνει ιδανική επιλογή για τις περισσότερες ώρες της ημέρας.






Πηγή: ladieswall.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...