Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Το Διαχρονικό Τζιν Πουκάμισο και 13 Τρόποι να το Φορέσεις

Ένα κλασσικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας.
Το τζιν πουκάμισο είναι ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί 365 μέρες το χρόνο αλλά και να συνδυαστεί με διαφορετικά ρούχα και αξεσουάρ χαρίζοντας όμορφες casual εμφανίσεις. Είναι ένα κομμάτι αγαπημένο αλλά και διαχρονικό, αφού πάντα θα βρίσκεται στη μόδα...








 Μπορεί να φορεθεί από το πρωί στη βόλτα αλλά και στο γραφείο, ενώ γίνεται το ιδανικό ρούχο και για την Άνοιξη αφού το ύφασμα του θα σε κρατάει ζεστή τις πιο κρύες μέρες.

Παρακάτω μπορείς να δεις 13 προτάσεις για να το φορέσεις τις πρώτες Ανοιξιάτικες μέρες, ολοκληρώνοντας όμορφες casual και κομψές εμφανίσεις.



1. Με παντελόνες και ζιπ-κιλότ. Οι πρώτες ανοιξιάτικες ζεστές μέρες είναι μια καλή αφορμή για να φορέσεις την αγαπημένη σου αέρινη υφασμάτινη παντελόνα ή την μοδάτη για φέτος ζιπ-κιλότ. Στην πιο εντυπωσιακή τους με έντονα prints εκδοχή, ένα τζιν πουκάμισο δείχνει να είναι ο πιο εύκολος αλλά και καταλληλότερος στιλιστικός συνδυασμός. 



2. Με υφασμάτινα παντελόνια και εντυπωσιακά ankle boots. Ένας έυκολος τρόπος για να δώσεις νέο αέρα στο σκούρο σου παντελόνι ή για να ρίξεις τους τόνους σε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα είναι ένα τζιν πουκάμισο. Υπέροχος casual συνδυασμός για όλη την ημέρα αλλά και για τις πρωινές ώρες στο γραφείο. Μια oversized τσάντα χειρός ολοκληρώνει ένα απόλυτα θηλυκό σύνολο.



3. Με τις εμπριμέ φούστες. Και πάλι τα αγαπημένα prints έρχονται στο προσκήνιο. Επέλεξε μια φούστα σε flowy γραμμή μέχρι το γόνατα και ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ένα denim πουκάμισο σε στενή γραμμή. Μια λεπτή ζώνη στη μέση και ένα εντυπωσιακό clutch θα ολοκληρώσουν το σύνολό σου. Μη διστάσεις μπροστά στους mix & match συνδυασμούς στα αξεσουάρ.



4. Denim με Denim. Δύο τζιν μαζί; Και βέβαια ναι. Τα suit looks αποτελούν τάση και ένα total denim σύνολο γίνεται το πιο κομψό casual σύνολο. Φόρεσε ένα skinny τζιν παντελόνι με ένα oversized τζιν πουκάμισο που θα ξεχωρίσει τα δύο ρούχα του συνόλου και ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.



5. Με κοντά σόρτς. Ένα τζιν πουκάμισο μπορεί να αναδείξει οποιοδήποτε υφασμάτινο σορτσάκι σου. Θα το φορέσεις από μέσα για extra girly look και θα ολοκληρώσεις το σύνολο με ένα ζευγάρι trendy loafers.



6. Με το λευκό παντελόνι. Είτε πρόκειται για ύφασμα βαμβακερό είτε για τζιν, το λευκό παντελόνι ταιριάζει τέλεια με το μπλε τζιν πουκάμισο χαρίζοντας δροσερές και κομψές ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Δώσε έμφαση στα εντυπωσιακά αξεσουάρ, όπως ένα statement κολιέ ή ένα ζευγάρι oversized μεταλλικά σκουλαρίκια.



7. Με skinny παντελόνια και μεσάτα σακάκια. Τόλμησε τις διαφορετικές αποχρώσεις που θα κάνουν την διαφορά. Ένα τζιν πουκάμισο φορεμένο μέσα από ένα σακάκι, αποκτά περισσότερο formal ύφος ενώ το σύνολο ολοκληρώνει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες peep toe γόβες.



8. Με τα floral prints. Είτε πρόκειται για παντελόνι, είτε για μία φούστα, τα floral prints συνδυάζονται τέλεια με τα τζιν υφάσματα και χαρίζουν όμορφες και σοφιστικέ εμφανίσεις. Για περισσότερο ανοιξιάτικο look προτίμησε τις παστέλ αποχρώσεις.



9. Με τις κοντές φούστες. Τέλειος συνδυασμός ιδιαίτερα όταν συμπεριλαμβάνει υπέροχα γυμνά πόδια. Προτίμησε μια κοντή φούστα με έντονα prints ή σε wrap (φάκελο) στιλ που είναι και στη μόδα για τη νέα σεζόν.



10. Τα oversized μεγέθη. Αν τα τζιν πουκάμισα είναι διαχρονικά τότε τα oversized μεγέθη τα κάνουν την τελευταία λέξη της μόδας. Φόρεσέ τα με skinny σκισμένα τζιν παντελόνια και cropped tops για ανεπιτήδευτα σέξι εμφανίσεις.



11. Οι παστέλ αποχρώσεις. Για απόλυτα ανοιξιάτικες εμφανίσεις, συνδύασε το τζιν σου πουκάμισο με ρούχα σε παστέλ αποχρώσεις. Χαρίζουν φρεσκάδα και στιλ, αλλά και συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους. Οι μεταλλικές λεπτομέρειες και αξεσουάρ θα αναβαθμίσουν ένα τέτοιο σύνολο.



12. Οι μακριές midi φούστες.
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για να τις συνδυάσεις από ένα τζιν πουκάμισο. Κομψός casual συνδυασμός που δεν περνάει απαρατήρητος. Lady-like στιλ που ολοκληρώνεται από ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα.



13. Με ένα φόρεμα. Σε αυτή την περίπτωση το τζιν πουκάμισο αποκτά άλλο ρόλο. Φοριέται πάνω από ένα φόρεμα ως πανωφόρι χαρίζοντας extra στιλ. Μια έξυπνη πρόταση για να φορεθεί ακόμα και με ένα φόρεμα σε πιο βραδινό ύφος, αφού το τζιν πουκάμισο θα ρίξει τους τόνους και θα του δώσει περισσότερ casual ύφος ώστε να το φοράς όλη τη μέρα.

Πηγή: ladieswall.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...