Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Διαφορετικοί τύποι EYELINER για διαφορετικές ανάγκες

Το eyeliner είναι ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ. Γενικά, μου αρέσει να επικεντρώνομαι περισσότερο στο μακιγιάζ ματιών και λιγότερο στα χείλη. Δεν ξέρω γιατί αλλά με το κραγιόν νιώθω κάπως...












και συνήθως καταλήγω με ένα άχρωμο lip gloss.

Το eyeliner θα πρέπει να κολακεύει το χρώμα των ματιών σου και καλό είναι ν' αποφεύγεις τις πολύ χοντρές γραμμές. Αν είσαι πρωτάρα στην εφαρμογή του προτίμησε τα μολύβια για αρχή κι αν δεις πως τα καταφέρνεις — γιέιιιιιιιι! — μπορείς άνετα να πας παρακάτω και να δοκιμάσεις τα υπόλοιπα είδη που υπάρχουν στην αγορά.




Σκιές ματιών σαν Eyeliner

σκιές ματιώνΑν θέλεις το μακιγιάζ στα μάτια σου να δείχνει φυσικό προτίμησε να κάνεις τις γραμμές με σκιές ματιών. Θα χρειαστείς απλά ένα πινέλο με γωνία και φυσικά σκιά ματιών. Διάλεξε το χρώμα που σου αρέσει και κάνε μια γραμμή με το πινέλο κοντά στις βλεφαρίδες.

Tip: Μπορείς αν θέλεις να βρέξεις το πινέλο με λίγο νερό και να το τοποθετήσεις στη σκιά. Με αυτό τον τρόπο θα μετατρέψεις μια απλή σκιά ματιών σε υγρό eyeliner.

μολύβι eyeliner

Μολύβια Eyeliner

Είναι οικονομικά, πολύ εύκολα στη χρήση και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια γραμμή σύρριζα στις βλεφαρίδες.

Ορισμένα μολύβια έχουν στην άκρη τους σβήστρα. Την σβήστρα αυτή μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να μουτζουρώσεις και να απαλύνεις την σκληρή γραμμή που δημιουργεί το μολύβι ματιών.

μηχανικό μολύβι eyeliner

Μηχανικά Μολύβια Eyeliner

Λειτουργούν όπως τα απλά μολύβια ματιών. Η βασική τους διαφορά είναι ότι πρέπει να τα στρίψεις για να βγουν στην επιφάνεια. Είναι γενικά πιο μαλακά από τα συνηθισμένα μολύβια ματιών και δεν χρειάζονται ξύσιμο.

υγρό eyeliner

Υγρά Eyeliner

Τα συναντάς σε κυλινδρικά μπουκαλάκια και τα εφαρμόζεις με πινέλο-απλικατέρ. Είναι ιδανικά αν θέλεις να πετύχεις μια πιο... δραματική εμφάνιση. Είναι δύσκολα στην εφαρμογή και χρειάζονται πολύ σταθερό χέρι. Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι όσο τον δυνατόν πιο μικρές και κοφτές.

κρεμώδες eyeliner

Τζελ/Κρεμώδη Eyeliner

Χρησιμοποιούνται περισσότερο από επαγγελματίες. Τα συναντάς συνήθως σε γυάλινη συσκευασία και τα απλώνεις με το ειδικό πινελάκι. Εκτός από το περίγραμμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και κάτω από τις σκιές ματιών σαν βάση. Παίρνουν λίγο περισσότερο χρόνο να στεγνώσουν και είναι τέλεια αν θέλεις να δημιουργήσεις smudge αποτέλεσμα. Ιδανικά για smokey look.
στυλό eyeliner

Στυλό Eyeliner

Είναι πολύ εύκολα στην χρήση και ιδανικά αν θέλεις να πετύχεις πολύ λεπτό και διακριτικό περίγραμμα.







Πηγή:aesthetics-soo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...