Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Πόσο θα κρατήσουν οι έρωτες του καλοκαιριού;

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα, του πάθους, των φλερτ και των νέων γνωριμιών!  Όλοι μας έχουμε να θυμηθούμε έναν καλοκαιρινό έρωτα που μας άφησε τα ανεξίτηλα σημάδια του!..









Ο ενθουσιασμός και η συναισθηματική ένταση των καλοκαιρινών ερωτικών σχέσεων, τις περισσότερες φορές έχουν πολύ σύντομη διάρκεια. Έτσι, σε αρκετές περιπτώσεις μπαίνοντας το φθινόπωρο, ξεκινούμε να σιγοτραγουδούμε : «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια, για ακρογιαλιές και αστέρια, πές μου μονάχα πως και εδώ το ίδιο μ’αγαπάς»
Αναρωτιέσαι λοιπόν αν ο φετινός καλοκαιρινός σου έρωτας, θα αντέξει στο χρόνο; Θέλεις να μάθεις με ποια ζώδια πρέπει να λειτουργείς πιο συγκρατημένα και επιφυλακτικά τώρα το καλοκαίρι, για να μην την «πατήσεις»; Τα ζώδια θα σου αποκαλύψουν ποιοι καλοκαιρινοί έρωτες θα έχουν άδοξο τέλος και ποιοι θα είναι αυτοί, που έχουν την προοπτική να κρατήσουν και το χειμώνα !





ΚΡΙΟΣ
Ακόμα και αν προσπαθήσεις να συγκρατηθείς σε έναν φλογερό Κριό, σίγουρα δεν θα τα καταφέρεις, γιατί με το διεκδικητικό, ερωτικό του ταμπεραμέντο, θα σε «ρίξει» σε χρόνο ντε – τε! Αν λοιπόν τώρα το καλοκαίρι ξεκίνησε ένα ερωτικό ειδύλλιο με έναν Κριό, αναμφισβήτητα θα ζήσεις τις πιο παθιασμένες, καλοκαιρινές στιγμές της ζωής σου, που θα σου μείνουν αξέχαστες. Ωστόσο σε προειδοποιώ: Ο Κριός είναι ένας ενθουσιώδης τύπος, όμως όσο εύκολα ερωτεύεται, το ίδιο εύκολα βαριέται και εξαφανίζεται απροειδοποίητα! Όσο για τους καλοκαιρινούς του έρωτες;
Τους έχει δεδομένο ότι είναι αποκλειστικά και μόνο για ευχαρίστηση και ανεμελιά !  Μην θεωρήσεις τίποτα δεδομένο λοιπόν, ζήσε την κάθε στιγμή χωρίς να επενδύεις συναισθηματικά πως θα υπάρξει συνέχεια και μετά το καλοκαίρι!
Tip: Αν θέλεις να κρατήσεις κοντά σου έναν Κριό, φρόντισε να περιορίσεις τις συναισθηματικές σου ανασφάλειες και να τον αφήνεις διαρκώς στην αβεβαιότητα.  Αν θεωρεί ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο από την πλευρά σου, τότε σίγουρα θα μπει στο «τρυπάκι» να συνεχίζει να σε διεκδικεί και μετά το τέλος του καλοκαιριού!






ΤΑΥΡΟΣ
Ετοιμάσου για μεγάλα ρομάντζα, αλλά και για στιγμές γεμάτες αισθησιασμό αλλά και απόλαυση! Ο Ταύρος δεν θα ζορίσει καταστάσεις, θα χαρεί μαζί σου στιγμές καλοκαιρινής απόλαυσης και διασκέδασης, για να έρθετε πιο κοντά και να γνωριστείτε. Θα πιείτε το καφεδάκι σας ατενίζοντας το πέλαγος, θα κολυμπήσετε σε γραφικές παραλίες, θα φάτε σε ακριβά εστιατόρια και θα πιείτε το ποτό σας σε γκλαμουράτα μέρη! Τα φιλιά του θα σε μεθύσουν και δεν θα σε αφήσει ούτε στιγμή να αμφιβάλεις  για τις προθέσεις του! Από τη στιγμή που ο Ταύρος παίρνει την απόφαση να προχωρήσει μία γνωριμία σε κάτι ερωτικό, έχει και την διάθεση να υπάρξει συνέχεια!
Tip: Μην περιμένεις ότι ο Ταύρος θα αποφασίσει γρήγορα να προχωρήσει μαζί σου σε κάτι ερωτικό. Δεν χρειάζεται να βιαστείς ή να πιέσεις τις καταστάσεις. Άφησέ τον μόνο του να κάνει το πρώτο βήμα και δεν έχεις να φοβηθείς ότι ο έρωτας αυτός, θα έχει ημερομηνία λήξης το φθινόπωρο!





ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτό το καλοκαίρι γνώρισες έναν Δίδυμο που σε γοήτευσε με την εξυπνάδα του, αλλά και το επικοινωνιακό του ταλέντο; Μην βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, επειδή  στα αρχικά στάδια της γνωριμίας σας, το Διδυμάκι  θα σου αφιερώνει απεριόριστο χρόνο για συναντήσεις και διασκέδαση και θα σου δείχνει το ενδιαφέρον του με πολλά τηλέφωνα και  emails ! Πάνω στον ενθουσιασμό του θα σου πει και θα σου τάξει πολλά, αλλά την αμέσως επόμενη στιγμή μπορεί να τον / την δεις να φλερτάρει και αλλού! Το καλοκαίρι για τον Δίδυμο είναι στιγμή ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς, η ιδανική εποχή για νέες γνωριμίες, αλλά και για έρωτα! Ωστόσο δεν του περνά από το μυαλό να σκεφτεί κάτι πιο σοβαρό ....
Tip: Με τον Δίδυμο μπορείς να ζήσεις ένα απίστευτο καλοκαίρι!
Αν θέλεις να υπάρξει και συνέχεια, τότε φρόντισε να μην έχεις πολλές απαιτήσεις και να διατηρήσεις μαζί του μία φιλική σχέση!





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος δεν βλέπει ποτέ επιπόλαια τον έρωτα! Ακόμα και το καλοκαίρι, αυτό που επιθυμεί είναι να βρει έναν άνθρωπο που θα του προσφέρει συναισθηματική κάλυψη και θα ζήσουν μαζί ρομαντικές στιγμές. Ακόμα και αν στην αρχή της γνωριμίας σας, σου φανεί αρκετά κλειστός και συγκρατημένος, μην βιαστείς να βγάλεις το συμπέρασμα ότι δεν έχει σοβαρές προθέσεις. Λειτουργεί επιφυλακτικά για να αποφύγει τα λάθη και για να προστατεύσει τον εαυτό σου. Όταν χαλαρώσει και βεβαιωθεί και για τις δικές του προθέσεις, τότε θα περάσετε μαζί ένα πανέμορφο καλοκαίρι, γεμάτο συναίσθημα και ρομαντισμό, που σίγουρα θα έχει συνέχεια καιτον Σεπτέμβρη ...
Tip: Αν θέλεις να υπάρξει συνέχεια με τον Καρκίνο, βεβαιώσου πρώτα για τα δικά σου συναισθήματα και τις επιθυμίες και κάνε τον να νιώσει άνετα μαζί σου, για να σου ανοιχτεί ακόμα περισσότερο! 





ΛΕΩΝ
Μπορεί να σου φαίνεται γλεντζές, φλερτατζής και ερωτικά παιχνιδιάρης, αλλά για το Λέοντα ισχύει η παροιμία, «σκυλί που γαβγίζει... δεν δαγκώνει»! Έτσι λοιπόν δεν χρειάζεται να έχεις φόβο ότι το καλοκαιρινό σου φλερτ με τον Λέοντα δεν θα έχει συνέχεια! Απόλαυσε μαζί του τη διασκέδαση, τον έρωτα και επιβεβαίωσέ του όσο παραπάνω μπορείς, το εγώ του! Αν ωστόσο η προσοχή σου δεν είναι 100% δοσμένη πάνω του, τότε θα χάσει το ενδιαφέρον του και θα το αναζητήσει αλλού.
Tip: Ζήσε μαζί του τον απόλυτο έρωτα, χωρίς να σκέφτεσαι και να συζητάς το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον! Για να υπάρξει συνέχεια στο καλοκαιρινό σας ειδύλλιο, αρκεί να του αποδείξεις με τον τρόπο σου ότι τον θαυμάζεις!




ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στον έρωτα δεν παίζει ρόλο η εποχή, αλλά ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου - αυτή είναι η άποψη του Παρθένου, που προσπαθεί να εκλογικεύει τα πάντα. Φυσικά του είναι πιο εύκολο να ερωτευτεί την περίοδο του καλοκαιριού, που χαλαρώνει τις άμυνές του, ωστόσο το ζητούμενό του δεν είναι ποτέ κάτι περιστασιακό! Μπορεί να βγεις τώρα το καλοκαίρι μαζί του αρκετές φορές και να αναρωτιέσαι τι συμβαίνει με σας τους δύο, τι προσδοκά και ποιες είναι οι προθέσεις του, γιατί όντως είναι από τους ανθρώπους που δεν εκφράζονται με λόγια. Ωστόσο σε διαβεβαιώνω ότι το ζητούμενό του δεν είναι μία εφήμερη καλοκαιρινή σχέση, που θα έχει ημερομηνία λήξης τον Σεπτέμβρη.
Tip: Δείξε του εμπιστοσύνη και κέρδισε και εσύ από την μεριά σου την εμπιστοσύνη του!




ΖΥΓΟΣ
Ήλιος, θάλασσα και φλερτ, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα πανέμορφο καλοκαίρι για τον Ζυγό! Αν λοιπόν την πάτησες το φετινό καλοκαίρι με έναν Ζυγό, έχω να σε προετοιμάσω για τα εξής: Δεν θα καταφέρεις να αντισταθείς στην ευγένειά του, αλλά και στον διπλωματικό του χαρακτήρα, θα γοητευτείς από τους τρόπους του, αλλά και από τις πανέμορφες στιγμές που θα σου χαρίσει, θα σε εκνευρίσει όμως με την ασάφεια που θα επικρατεί για το τι θα γίνει μετά το καλοκαίρι. Μην περιμένεις τον Ζυγό να αποφασίσει εξ αρχής τι θέλει μαζί σου και ποιος είναι ο σκοπός του, για την εξέλιξη της γνωριμίας σας.
Tip: Ζήσε το σήμερα, χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο! Πέρασε καλά με τον αισθησιακό Ζυγό, χωρίς να ζητήσεις διευκρινήσεις! Όσο πιο ήρεμα και ερωτικά περάσετε το καλοκαίρι σας, τόσες μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να είστε μαζί και το χειμώνα!




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλοκαίρι δίχως πάθος και πονηρές ερωτικές στιγμές, είναι ένα άδειο καλοκαίρι για τον Σκορπιό! Προσοχή όμως, γιατί αν τον πετύχεις να παραθερίζει μόνος του με τα φιλαράκια του και σου συστηθεί  ως «ελεύθερος», μπορεί πίσω στην «έδρα» του, να τον περιμένει ο μόνιμος δεσμός του και να μην καταλάβεις απολύτως τίποτα! Ο Σκορπιός θα σου εκδηλώσει το πάθος του και θα ζήσεις καυτές στιγμές, σαν να πρωταγωνιστείς στις 9 ½ εβδομάδες! Αν υπάρχει ερωτική ταύτιση και σεξουαλική χημεία, σίγουρα θα θελήσει να έχει και συνέχεια το ειδύλλιό σας και μετά το τέλος του καλοκαιριού !
Tip: Μην του αποκαλύψεις όλα σου τα «χαρτιά» από το ξεκίνημα της γνωριμίας σας. Άφησέ τον να πιστεύει ότι κρύβεις μυστικά και ότι είσαι ένα μυστήριο που πρέπει να εξιχνιάσει. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να του ιντριγκάρεις το ενδιαφέρον και να μην βαρεθεί γρήγορα!




ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο καλοκαιρινός σου έρωτας με έναν Τοξότη, σίγουρα θα σε προβληματίσει λιγάκι, γιατί δεν θα μπορείς να διακρίνεις αν σε βλέπει φιλικά ή αν πράγματι υπάρχει ερωτικό συναίσθημα, που θα έχει και διάρκεια στο μέλλον! Σε προετοιμάζω λοιπόν ότι ούτε ο Τοξότης σου θα γνωρίζει ποιες θα είναι οι διαθέσεις του για την εξέλιξη της σχέσης σας και από άμυνα μπορεί πολλές φορές να σου πετάξει την ατάκα : «Περνάμε τώρα καλά το καλοκαίρι, από χειμώνα θα έχω τρεξίματα»! Ο έρωτας είναι το αλατοπίπερο του καλοκαιριού για τον Τοξότη, ωστόσο δεν του είναι και τόσο εύκολο να αποχωριστεί την ελευθερία του και τις παρέες του!
Tip: Γίνε το κολλητάρι του, βγείτε μαζί με τις παρέες σας, απολαύστε έντονα το πάθος σας, αλλά μην του τα κάνεις και όλα εύκολα!




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το καλοκαίρι για τον Αιγόκερω είναι περίοδος χαλάρωσης και τις περισσότερες φορές μπορεί να αποφύγει να ξεκινήσει κάτι ερωτικό στις διακοπές του, γιατί όπως ο ίδιος θα σου απαντούσε « Δεν θέλω άλλους μπελάδες στο κεφάλι μου»! Αν όμως ο φτερωτός έρωτας τον αγγίξει με τα βέλη του, σίγουρα θα κάνει αυτό που λεει η καρδιά του και δεν θα έχει το κέφι για μία περιστασιακή περιπέτεια ή κάποια επιπόλαιη σχέση! Αν καταφέρεις λοιπόν και του κεντρίσεις το ενδιαφέρον και τον κάνεις να σου ανοιχτεί, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την εξέλιξη της σχέσης σας!
Tip: Δείξε του θαυμασμό και ενδιαφέρον για την δουλειά του και τον κοινωνικό του κύκλο, προσπάθησε να ακολουθήσεις τους ρυθμούς του και δώσε προσοχή στα λόγια και τις οδηγίες του !




ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ακόμα και αν στο τέλος του καλοκαιριού ο Υδροχόος ξεχάσει μονομιάς όλες τις ερωτικές στιγμές που ζήσατε το καλοκαίρι σας, το σίγουρο είναι ότι θα παραμείνει για πάντα κοντά σου, σαν ένα καλό φιλαράκι . Είναι ένας απρόβλεπτος τύπος που διψά για περιπέτεια, φλερτ, διασκέδαση, αλλά και ελευθερία ! Θα σε γοητεύσει με τον μοναδικό τρόπο που θα σε προσεγγίζει, αλλά και με την εξαιρετική του ικανότητα να μπορεί να παίρνει από εσένα με ευκολία αυτό που ζητά - όμως φύλαγε τα ρούχα σου για να σου μείνουν τα μισά, όπως λεει και μία παροιμία! Ο ενθουσιασμός του σβήνει πολύ γρήγορα, ιδίως αν διαπιστώσει ότι το άτομο που έχε απέναντι του προσπαθεί να του επιβληθεί και να του βάλει κανόνες!
Tip: Άφησε τον χαλαρό και μην κάνεις καμία συζήτηση για τη μεταξύ σας σχέση! Κάνε του λίγο τη ζωή δύσκολη αναβάλλοντας κάποια ραντεβού σας, για να έχει κάποιες αμφιβολίες!




ΙΧΘΕΙΣ
Ρομάντζα στην παραλία, παραμυθένιες στιγμές γεμάτες συναίσθημα και όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης, σαν να διαβάζεις «ΑΡΛΕΚΙΝ», θα ζήσεις με τον Ιχθύ το καλοκαίρι! Μπορεί να σου φανούν υπερβολικά και τραβηγμένα όλα όσα θα ακούσεις από το στοματάκι του, αλλά να ξέρεις πως τη στιγμή που σου τα λεει τα εννοεί κιόλας. Πάνω στον ενθουσιασμό του θα πει πολλά, μπορεί να μην καταφέρει να τα τηρήσει όλα, όμως και μετά το τέλος του καλοκαιριού, οι διαθέσεις του είναι θετικές!
Tip: Μπες στους ρομαντικούς ρυθμούς του Ιχθύ σου και ζήσε μαζί του ένα ονειρεμένο καλοκαίρι. Μην τον αμφισβητήσεις και μην τον ζορίσεις για την εξέλιξη της σχέσης σας - όλα θα έρθουν από μόνα τους !


Πηγή:fe-mail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...