Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Τα κυρίαρχα χρώματα νυχιών για το Φθινόπωρο 2013

Οι τάσεις για τα βερνίκια για το φθινόπωρο 2013 ακουλουθούν τις περισσότερες απο τις πιο hot τάσεις των προηγούμενων χρόνων ,συμπεριλαμβανομένων των τολμηρων νεον χρωμάτων,των nude αλλά και σκούρων αποχρώσεων,των 3d σχεδιών και των μεταλλικών χρωμάτων...







 
Τάση 1: Τολμηρά χρώματα

Εντονες αποχρώσεις όπως ναυτικό μπλε,μοβ, φούξια, εντονο κόκκινο και μανταρινί.

Τέτοιες αποχρώσεις ταιριάζουν σε νύχια κοντά με οβάλ σχήμα.Συνδυάστε τα με ένα έντονο μακιγιάζ για να τραβήξετε τις εντυπωσεις.Επιλέξτε καλές μάρκες προιόντων όπως οι Milani Rad Purple, Nars Night Falls και OPI Nail Lacquer στο χρώμα Dating A Royal.



 











Τάση 2 : Nude/Neutral αποχρώσεις

Επιλέξτε μάρκες όπως τα  Essence Nude Glam Nail Polishes που είναι μακράς διαρκείας και εχουν λαμπερό φινίρισμα.

 


 Τάση 3: 3D σχέδια

Αυτή η τάση κερδίζει πολύ έδαφος το 2013!Στις πασαρέλες,στους δρόμους αυτό το σχέδιο στο μανικιούρ απαιτεί πολύ δημιουργικότητα-glitter, στρας, ακρυλικά νύχια, χάντρες και πολλά άλλα.Αλλά να γνωρίζετε ότι οι περισσότερες τασεις του φθινοπώρου περιστρέφονται γύρω απο τα μεταλλικά χρώματα και τα glitter.


 Τάση 4: Το μαύρο επέστρεψε!

Το μαυρο μανό επιστρέφει αυτο το φθινόπωρο!Δοκιμάστε το POP Beauty Nail Glam Nail Polish, Black, ενα βερνίκι νυχιών που θρέφει τα νύχια, ενισχυμένο με νάιλον, έτσι ώστε να μην ξεφλουδίζει ή το LONDON's Union Jack Black Nail Lacquer, ένα υπέροχο ανθρακί βερνίκι νυχιών που θα κάνει τα νύχια σας να φαίνονται καταπληκτικά.

 


Τάση 5: Μεταλλικά χρώματα

Χρυσό,ασημί,χάλκινο, ... τολμήστε αυτό το φθινόπωρο με το πιο hot trend!Επιλέξτε μάρκες όπως το China Glaze στο χρώμα  Rare and Radiant ή το Ciate, Paint Pots στο χρώμα Oil Slick ή στο Spending Spree.

 

 
Πηγή:mepareitsa.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...