Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

10 Fall Trends

Πιθανότατα είσαι αραχτή σε μια ξαπλώστρα στη παραλία και αποκτάς μπρούτζινο χρωματάκι. Φοράς το μπικίνι σου και τριγυρνάς ξυπόλυτη. Επί του παρόντος τα ρούχα δε φαίνεται να σε απασχολούν καθόλου.
Τα καλοκαιρινά ρούχα...




 



Γιατί για τα φθινοπωρινά, έχεις μια αγωνία. Η μόδα, εξάλλου, είναι από τους λόγους που επιστρέφουμε πιο ευχάριστα στη βάση μας μετά τις διακοπές.

    Και η μόδα της επόμενης σεζόν έχει πολλά να μας πει!
1. Το μπλε είναι κυρίαρχο και την επόμενη σεζόν. Δυνατό και απόλυτο, το μπλε του κοβαλτίου φαίνεται να έχει εδραιωθεί στη γκαρνταρόμπα. Μαζί με το ηλεκτρίκ μερίδιο στη πίτα παίρνουν το γαλάζιο αλλά και όλες οι παστέλ, μπλε αποχρώσεις.
2. Τα καρό. Φέτος μπορείς να αισθανθείς άνετα Σκοτσέζα. Το καρό έχει την τιμητική του και συμμετέχει από τις πρωινές εμφανίσεις μέχρι το βράδυ. Θα το αγαπήσεις γιατί θα το μπλέξεις με πολλά υλικά όπως το μετάξι και το δέρμα.
3. Γεωμετρία. Τα color blocks είναι ακόμα εδώ και περισσότερο παίζουν στα χρώματα μαύρο, λευκό και καμηλό. Η τριχρωμία αυτή, εξάλλου, είχε πάντα υπεροχή. Φέτος θα την χαρείς σε πολλές εκδοχές. Εμείς, θα σου προτείναμε να πηγαίνεις μαζί της στο γραφείο. Εκεί χωράνε πιο εύκολα οι αυστηρές γραμμές και τα τετράγωνα της λογικής.
4. 50’s look. Φούστες κλος που σταματάνε στο γόνατο ή λίγο πιο κάτω από αυτό. Μέση τονισμένη, τουίντ, λεπτά πουλόβερ και μια μόδα ξέχειλη σε ευαισθησία και ρομαντισμό. Άρχισε μαθήματα swing. Θα σου χρειαστούν.
5. 40’s. Μίντι φούστες, αισθησιακές περιβολές, μετάξι και film noir φιγούρες. Φέτος, θα μπορείς να είσαι, εκτός των άλλων, και αισθησιακή. Προσοχή: Αν θέλεις να φοράς γουνάκι γύρω από το λαιμό, φρόντισε τουλάχιστον να είναι από ψεύτικη γούνα.
6. Metal. Η μόδα δε θα μπορούσε να αφήσει ανικανοποίητες εκείνες που δε μπορούν και δε θέλουν να περάσουν απαρατήρητες. Και οι μεταλλικές λάμψεις είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχεις αυτό. Και μη νομίζεις ότι οι μεταλλικές λάμψεις είναι μόνο για το βράδυ. φέτος, θα βρεις ωραιότατα metal πουλόβερ και παλτό για να γυαλίζεις παντού και πάντα.
7. Grunge & Punk. Ο σίγουρος τρόπος για να δείξεις την αντίθεση σου προς όλες τις κατευθύνσεις. Ανατρεπτικό στιλ που μπορεί να μην έχει σχέση με τη θηλυκότητα αλλά έχει ένα δυναμισμό που μπορεί να είναι και ερωτικός. Το vinyl, το δέρμα, οι αλυσίδες, τα τρουκς και οι σκληρές χρωματικές αντιθέσεις (κόκκινο- μαύρο) σε περιμένουν.
8. Τα παστέλ over sized παλτό. Η πιο τρυφερή αγκαλιά που φανταζόσουνα βρίσκεται και αυτή στις τάσεις του φθινοπώρου. Παστέλ παλτό, τις περισσότερες φορές over sized, τυλίγουν το σώμα ζεστά και τρυφερά. Θα τα φορέσεις πάνω από τα γκρι, τα μπλε και τα υπόλοιπα μουντά σας. Έτσι, γιατί είναι ωραίο να ρίχνεις χρώμα παντού.
9. Απόλυτο λευκό. Μια σικάτη επιλογή για να δεις την αρχή της σεζόν πιο αισιόδοξα και απλά. Το λευκό είναι εδώ και δεν είναι καθόλου βαρετό. Γιατί το λευκό μέσα στο γκρι κάνει μια αντίθεση που σοκάρει ευχάριστα. Πιθανότατα με head to toe λευκή περιβολή να μοιάζεις με αερικό. Αλλά αυτό δε σε πειράζει καθόλου.

    Έτσι δεν είναι;
10. Γούνες. Η άποψη μας για τις γούνες είναι γνωστή. Δεν θέλουμε να έχουμε καμιά σχέση μαζί τους εκτός και αν είναι ψεύτικες. Με δεδομένο αυτό, σου παρουσιάζουμε και την επιλογή της γούνας που μπορεί να είναι σε όποιο χρώμα θέλεις και όποια μορφή μπορείς να σκεφτείς, από την πιο συντηρητική μέχρι την πιο extreme. Ναι, καλύτερο είναι να αποφύγεις εκείνες με το πολύ μακρύ μαλλί. Δεν κολακεύουν καθόλου.

Πηγή: galsnguys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...