Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Βικτώρια Μπέκαμ: Το show της στην Εβδομάδα Μόδας ενθουσίασε κοινό και αγοραστές. Δες φωτό

Όταν πρωτοξεκίνησε την καριέρα της ως σχεδιάστρια η Βικτώρια Μπέκαμ, πριν από πέντε χρόνια, ήθελε να παρουσιάζει στενά φορέματα τα οποία τόνιζαν το γυναικείο κορμί. Τις τελευταίες δύο σεζόν τα ρούχα της έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να απομακρύνονται από το σώμα. Τι μας έδειξε, όμως, στο φετινό της show στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης;









Την κολεξιόν της για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2014 παρουσίασε η Βικτώρια δείχνοντας μίνι φορέματα και φούστες - κατά κύριο λόγο - σε φαρδιά γραμμή και δίνοντας έμφαση σε χρώματα όπως είναι το μαύρο, το λευκό, το γκρι αλλά και το φούξια. Τα λιγοστά παντελόνια (όπως αυτό με το οποίο εμφανίστηκε και η ίδια στο τέλος του show της) που παρουσιάσε ήταν σε αντρικό στυλ με αυστηρό κόψιμο.

Το show της δέχτηκε πολύ καλές κριτικές από όλους αλλά και από τη “βασίλισσα” της μόδας Άννα Γουίντουρ (διευθύντρια της αμερικάνικης Vogue) η οποία παρακολούθησε την επίδειξη από την πρώτη σειρά μαζί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τη μικρή Χάρπερ.

Αμέσως μετά το show η Βικτώρια είπε: “Λατρεύω ένα στενό φόρεμα αλλά υπάρχει και μία διαφορετική πλευρά μου που είναι πιο χαλαρή αλλά ταυτόχρονα αυστηρή. Μου αρέσει να προκαλώ τον εαυτό μου κάθε σεζόν.. θέλω να φοράω όλα μου τα ρούχα και είμαι πολύ περήφανη γι’αυτό”.

Όσο για τους αγοραστές, αυτοί ενθουσιάστηκαν. Η ομάδα των Harrods στο Λονδίνο είπε πως η κολεξιόν χαρακτηρίζεται από μία πολύ όμορφη απλότητα και πως είναι η προσωποποίηση της κομψότητας.

beckhamspringsummer2014
beckhamss2014
beckhamss2014a
beckhamss2014c
beckhamss2014d
beckhamss2014e
victoriabeckhamss2014a
victoriabeckhamsprinssummer2014
victoriabeckhamss2014
victoriabeckhamss2014b
victoriass2014



Πηγή:faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...