Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

VMA Awards Time Machine: Οι εμφανίσεις που θα μας μείνουν αξέχαστες

Oι πιο "wow" red carpet στιγμές των guest stars στα βραβεία MAD τα τελευταία χρόνια.
Δεν χρειάστηκε να ψάξουμε πολύ, γιατί οι παρακάτω εντυπωσιακές red carpet στιγμές της έχουν μείνει αξέχαστες...


















Ένα σούπερ καλοκαιρινό συνδυασμό πέτυχε η Miss Bloomer Ντορέττα Παπαδημητρίου το 2012, ταιριάζοντας το άσπρο με το μπλε, ενώ τα κρόσια ήταν (και είναι και φέτος) ένα hot trend. 
 
 
 
 
 
Το στυλ της είναι πάντα φρέσκο και ανεπιτήδευτο. Αυτό κατάφερε για μια ακόμα η Demy στην απονομή Βραβείων του 2012 φορώντας μια δημιουργία Celia Critharioti, που είχε παράλληλα την απαραίτητη glam διάθεση που απαιτεί η βραδιά.
 
 
 
 
Πάντα ξεχωριστή και ιδιαίτερα όμορφη η Δούκισσα Νομικού δε θα μπορούσε να μην ξεχωρίσει και στην 9η απονομή. Το φόρεμά της by Maria Patelis ήταν η ιδανική επιλογή.
 
 
 
 
 
To 2012 αποτελεί την καλύτερη χρονιά για την Έβελυν Καζαντζόγλου που μας συνεπήρε δείχνοντας τα καλογυμνασμένα πόδια της μέσα σε μια δημιουργία NatarGeorgiou.
 
 
 
 
 
Μια grecian αισθητική με σέξι ύφος προτίμησε η Ελένη Φουρέιρα το 2011 συνδυάζοντας το άσπρο με το χρυσό. Σίγουρα, μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της! 
 
 
 
 
 
 
Το 2011 κατάφερε να κάνει όλα τα φλας να πέσουν επάνω της. Η Βίκυ Καγιά, τόσο απλή αλλά τόσο stylish ταυτόχρονα, έδειξε ότι το στυλ είναι έμφυτο. Το Prada φόρεμά της δε μας έχει μείνει αξέχαστο.
 
 
 
 
 
Η Νατάσσα Καλογρίδη δεν επιλέγει τίποτα λιγότερο εντυπωσιακό και το απέδειξε περίτρανα φορώντας μια δημιουργία Konstantinos Melis By Laskos σε γραμμή Α με κεντημένες λεπτομέρειες στην Απονομή του 2011. 
 
 
 
 
 
Η Μπέτυ Μαγγίρα μας έχει συνηθίσει στις glam chic εμφανίσεις της και το 2011 δεν ήταν εξαίρεση. Χρυσή απόχρωση και σέξι ακάλυπτη πλάτη αποτέλεσε τον συνδυασμό που έκανε την διαφορά.
 
 
 
 
 
Οι εμφανίσεις της στα Βραβεία είναι πάντα πολύ καλά προσεγμένες. Με δυσκολία επιλέξαμε μια και αυτό γιατί το φόρεμα Alexander Mc Queen που φόρεσε η Έλενα Παπαρίζου το 2010 της πήγαινε πολύ.
 
 
 
 
 
Απίστευτα σέξι εμφανίστηκε η Shaya το 2011 φορώντας ένα μίνι φόρεμα με μάξι διαφάνεια και πολλά βολάν από την εταιρία jeAnS! Φυσικά, η πλάτη ήταν όλη ακάλυπτη!
 
 
 
 
 
Η Σίσσυ Χρηστίδου έζησε για λίγο την δική της Black Swan στιγμή με ένα μαύρο τούλι για φούστα που αποκάλυπτε παράλληλα ότι το 2011 βρισκόταν στην καλύτερη φόρμα. 
 
 
 
 
 
 
Με καπέλο και βέλο, αυστηρή δαντέλα και διαρκώς τα γυαλιά ηλίου φορεμένα η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια από τις συζητημένες εμφανίσεις στην απονομή των Mad Video Music Awards του 2011.
 
 
 
 
 
 
 
Την πιο εντυπωσιακή της εμφάνιση στην παρουσίαση των Βραβείων πέτυχε το 2012 η Μαίρη Συνατσάκη μέσα στην χρυσή δημιουργία Stelios Koudounaris την οποία συνδύασε με πορτοκαλί Dukas παπούτσια.
 
 
 
 
 
Το εκκεντρικό της στυλ την έχει κάνει να ξεχωρίζει. Για άλλη μια φορά η Τάμτα ήταν το κέντρο του ενδιαφέροντος στην απονομή του 2010 μια τούλινη φούστα και νύχια σε σχήμα αμύγδαλου.
 
 
 
 
 
Αποτελεί μια από τις πιο πολυβραβευμένες τραγουδίστριες. Η Δέσποινα Βανδή το 2010 απέδειξε πόσο μπροστά ήταν τολμώντα το ανδρόγυνο στυλ και ένα κόκκινο κοστούμι Bottega Veneta, που αργότερα έγινε τεράστια τάση. 
 

Πηγή:missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...