Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Scrub σώματος ενάντια στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα

Πολλές γυναίκες ταλαιπωρούνται από το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα, αναζητώντας συνεχώς τον πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα τους... 













Αν έχετε βρεθεί κι εσείς σε αυτή τη θέση, υπάρχει μια απλή λύση που θα σας βοηθήσει να βγείτε νικήτρια και δεν είναι άλλη από ένα θερμαντικό scrub σώματος το οποίο δρα ενάντια και στους δύο αυτούς εχθρούς. Αν βέβαια συνδυαστεί με μια ισορροπημένη διατροφή και λίγη γυμναστική, τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά!

  • Για το scrub θα χρειαστείτε:
- 2 Κουταλιές της σούπας κανέλα σε σκόνη
- 2 Κουταλιές της σούπας αλάτι
- Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο ή έλαιο κισσού (υπάρχουν στα φαρμακεία)

  • Τρόπος παρασκευής:
Πάρτε ένα βαζάκι και βάλτε όλα τα υλικά. Ανακατέψτε τα πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν και το πήλινγκ σας είναι έτοιμο.
  • Τρόπος εφαρμογής:
Πάρτε λίγο από το μείγμα και αρχίστε να κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις στις περιοχές που αντιμετωπίζετε το πρόβλημα για 4-5 λεπτά, έως ότου το δέρμα σας γίνει ελαφρώς κόκκινο. Μην φοβηθείτε, είναι λογικό και πρέπει να συμβεί, διότι με το μασάζ θα δημιουργήσετε υπεραιμία στην περιοχή και θα τη βοηθήσετε να καταπολεμήσει το πρόβλημα. Όταν λοιπόν κοκκινίσει ελαφρώς, ξεπλυθείτε με δροσερό νερό και σκουπίστε την περιοχή.










Πηγή:beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...