Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Να 'ταν τα νιάτα δυο φορές ή μήπως όχι;

Τα διάσημα κορίτσια πριν γίνουν διάσημα ήταν απλά κορίτσια με όλη τη σημασία της λέξης. Χωρίς τα designer clothes λοιπόν και τα λαμπερά χαμόγελα, κάποτε δεν ήταν όπως σήμερα. Ρίξε μια ματιά και αποφάσισε αν είναι καλύτερες τώρα ή πριν από πολλές δεκαετίες...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από μικρή στα βάσανα η Λίντσεϊ Λόχαν, αφού βρίσκεται στο κουρμπέτι από τα 13 της και έχει πλέον μάθει να "στήνεται" στους φωτογράφους! Πόσο όμως έχει αλλάξει, πραγματικά βγάζει μάτι! Έχοντας βάψει τα μαλλιά της σε όλα τα χρώματα και έχοντας μείνει πετσί και κόκαλο η Λόχαν έχει αλλάξει πολύ αν και παραμένει κούκλα!

 

 

 

Η posh Βικτώρια Μπέκαμ στα 17 της δεν ήταν και τόσο posh! Αντίθετα η μπούκλα της σε συνδυασμό με το (από τότε το είχε) ξινό ύφος αποδεικνύουν ότι όσα χρόνια και αν περάσουν, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν!

 

Η Ντέμι Μουρ όσο μεγαλώνει και ωριμάζει γίνεται όλο και πιο κούκλα! Στην νεότερη εκδοχή της μπορεί να μην είχε ρυτίδα ούτε για ίχνος αλλά στην σημερινή version της είναι μια σέξι ώριμη γυναίκα που έχει class και έχει βρει το στιλ της.

 

Η Τζένιφερ Λόπεζ δε θυμίζει σε τίποτα την σταρ που ξέρουμε σήμερα! Με κοντό- αγορίστικο καστανό μαλλάκι η Jlo είναι όντως το Τζενάκι από το Μπρονξ! Το κοντό έγινε μακρύ μέχρι τον πωπό με την βοήθεια των εξτένσιον, το ντύσιμο έγινε haute couture από ότι... να’ναι και γενικά η μεταμόρφωση της Λόπεζ σε style icon ανέδειξε τον καλύτερο της εαυτό τώρα που πάτησε τα 41!

 

Την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μπορεί να την ξέρουμε ως style icon που ζηλεύουμε τη γκαρνταρόμπα της αλλά και τα άπειρα παπούτσια της σαν Κάρι όμως σε νεαρή ηλικία δεν είχε καμία σχέση! Ένα απλό κορίτσι ήταν που απέδειξε ότι όσο μεγαλώνει ομορφαίνει! 

 

Η Αντζελίνα μικρή ήταν μια γλύκα! Σαν κοριτσάκι δεν ήταν τόσο αδύνατη όσο τώρα, η μυτούλα της ήταν κάποτε πιο χοντροκομμένη ενώ το χαμόγελο παραμένει το ίδιο! Η νεαρή Άντζι έχει αλλάξει πολύ μέχρι σήμερα, το χαμόγελο όμως πολλών καρατίων παρέμεινε το ίδιο!

 

 

 

 

Πηγή:womenonly.gr 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...