Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Φτέρνες: Χρειάζονται φροντίδα

Τα σανδάλια είναι το αξεσουάρ της σεζόν. Προϋποθέτει όμως όμορφα πόδια, και όμορφα πόδια σημαίνει περιποιημένες φτέρνες και γυαλισμένα νύχια...















Φροντίστε και ενυδατώστε τα πόδια σας με τη βοήθεια ενός ζεστού ποδόλουτρου, με μερικές σταγόνες ελαίου από δέντρο τσαγιού . Το έλαιο από τσάι είναι ένα θαυμάσιο αντισηπτικό φάρμακο που σκοτώνει το μύκητα. Εφαρμόστε το μία φορά την εβδομάδα, για 10 λεπτά, και θα δείτε πως μπορεί να κάνει θαύματα στα νύχια και στα πόδια σας.

Η απολέπιση είναι ένα άλλο βασικό τελετουργικό για να κάνει τα πόδια έτοιμα για σανδάλια. Αγοράστε ένα ειδικό προϊόν απολέπισης ποδιών και τρίψτε με προσοχή τα πόδια σας, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις φτέρνες σας. Η απολέπιση θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και ταυτόχρονα το κάνει λείο και απαλό.

Στην συνέχεια εφαρμόστε μία κρέμα ποδιών κάθε βράδυ, πριν πέσετε για ύπνο. Βοηθά στην απολέπιση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και κόβετε τα νύχια σας τακτικά, προς μία κατεύθυνση και σπρώξτε τα πετσάκια προς τα πίσω. Εφαρμόστε μία ενυδατική κρέμα στα δάχτυλα σας.

Βεβαιωθείτε πως έχετε αφαιρέσει οποιοδήποτε ίχνος υπερβολικής κρέμας από τα νύχια σας . Στη συνέχεια εφαρμόστε μια στρώση βάσης, και τέλος δύο στρώσεις χρώματος βερνίκι νυχιών . Έτσι ολοκληρώνεται η φροντίδα των ποδιών σας.





Πηγή:  zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...