Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Τα Σανδάλια Birkenstock Ξανά στη Μόδα

Ανθεκτικά σανδάλια από επιλεγμένα δέρματα, ανατομικοί πάτοι από φελλό και τέλεια εφαρμογή.
Με ιστορία πάνω από 235 χρόνια τα σανδάλια Birkenstock έρχονται ξανά στη μόδα για να γίνουν το πιο άνετο παπούτσι της νέας σεζόν...








 Η βάση κάθε μοντέλου Birkenstock είναι ο πάτος, ο οποίος κατασκευάζεται από φυσικά και ανανεώσιμα υλικά. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιείται ο φελλός.



Ο φελλός έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά: είναι ελαφρύς, παρέχει μόνωση ενάντια στο κρύο και τη ζέστη, έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες, απορροφά την υγρασία και έχει υψηλό βαθμό ελαστικότητας, στοιχεία που τον κάνουν το ιδανικό υλικό για τον πάτο ενός παπουτσιού.

Και μπορεί ένα τέτοιο σανδάλι να θυμίζει τουρίστα ή λίγο hippie style από τη δεκαετία του 60’, όμως φέτος τα Birkenstock επανέρχονται δυναμικά στη μόδα με νέα σχέδια για να ταιριάξουν στην καθημερινή σου γκαρνταρόμπα.



O οίκος Céline τα επανέφερε πρώτος ξανά στο προσκήνιο μέσα από την νέα του συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014.


Και αν σου φαντάζει δύσκολο να σκεφτείς πως θα τα φορέσεις, Fashionistas και bloggers ανά τον κόσμο φωτογραφίζονται με τα αγαπημένα τους Birkenstock σανδάλια, δίνοντας νέο στιλ στις street style εμφανίσεις τους.



Θα τα δεις να συνδυάζονται χωρίς ενδοιασμούς με σχεδόν τα πάντα. Από τζιν και υφασμάτινα παντελόνια, μέχρι σορτς, φούστες ή και maxi φορέματα. Τα Birkenstock είναι η φετινή τάση που μπορεί να μην σε ενθουσιάζει εμφανισιακά, ωστόσο αν υπάρχει κάτι που πρέπει να παραδεχτούμε σε αυτά είναι η ανθεκτικότητά τους, η καλή ποιότητα και βέβαια η άνεση που προσφέρουν.



Ακόμα και αν διστάζεις να τα φορέσεις, σκέψου ότι το καλοκαίρι δεν είναι μακριά και ένα τέτοιο σανδάλι μπορεί να γίνει η νέα σου αγαπημένη εμμονή. Εξάλλου αν υπάρχει κάτι που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου όσον αφορά τη Μόδα είναι το «ποτέ μη λες ποτέ».

Δες παρακάτω 19 εμφανίσεις με σανδάλια Birkenstock.























































 
Πηγή:ladieswall.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...